Film for børn
Planeten Willi

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Film for børn

Børnefilm i Farum

13.02.19
Ole Seyler og Børnebiblioteket viser film for børn i biografen i Farum.

Vi viser 2 gratis forestillinger kl. 9:30 og kl. 10:15. Følgende 3 film om emnet "familier" vises kl. 9:30:

  • Planeten Willi: Pigen Olivia fortæller om sin storebror Willi, der har Downs Syndrom. Olivia forestiller sig, at han kommer fra en anden planet, hvor alting er meget anderledes end her på vores planet. Derfor opfører Willi sig på sin helt egen måde. Men han er glad for at bo her på Jorden og elsker musik, biler, dyr, kager – og sin familie.
  • Det gule hus – Ella og hendes papa: "Ella og hendes Papa" er den første af fem film fra 'Det Gule Hus' - et stort hus på Nørrebro i København. Det er en serie på fem magisk-realistiske historier om Chloë og Thea, to små piger, som går på opdagelse i deres store hus i jagten på eventyr bag naboernes døre. I filmen besøger Chloë og Thea 4-årige Ella og hendes franske far. En film om venskab, magi og pandekager. Ella har et fransk legehus, der ikke helt er i overensstemmelse med danske bygningsregler, hvor man kan drømmer sig væk til franske bjerge. En sjov, poetisk historie om hverdagens trylleri.
  • Vitello vil have en far: Hvis Vitello spørger Mor, så er Vitellos far en sjuft og ham ser man derfor ikke meget til. Man ser ham faktisk overhovedet ikke, og det er irriterende, synes Vitello, når nu alle de andre drenge har fædre. Det er så irriterende at han kommer til at bilde sine venner ind at han skam har en far, som de sagtens kan få at se…

Velegnet fra 3 år. 

Til forestillingen kl. 10:15 vises 2 film for børn over 5 år:

Hr Hublot : Hr. Hublot er en meget ordentlig mand, der ikke kan lide rod. Han bor i en fremtidsby, hvor alt er mekanisk. En dag finder han en lille hund, som han tager til sig. Men hunden bliver større og større, indtil den næsten ikke kan være i lejligheden mere. Alt er kaos, og Hr. Hublot må finde en løsning. 

Flammen og Vattotten En flamme af ild og en vattot er skidt selskab for hinanden. Desuden bor vattotten på den anden side af en bred flod. Alligevel risikerer flammen sit liv for at komme over på den anden side. Flammen og Vattotten er en historie om kærlighed og identitet - et spændende eventyr om sandheden bag facaderne.

Varighed i alt 34 min. 

Tilmelding til fbb@furesoe.dk eller tlf. 72354606