Film for børn
Rita og krokodille - Forår

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Film for børn

Børnefilm i Farum

20.02.19
Ole Seyler og Børnebiblioteket viser film for børn i biografen i Farum.

Vi viser 2 gratis forestillinger kl. 9:30 og kl. 10:15. Følgende 5 film om emnet "forår" vises:

Rita og Krokodille - forår. Forår er smukt. Der er fine ny blomster og fugleunger, som skal lære at flyve. Rita og Krokodille er nu mere interesserede i mudder. Rita går ud i en stor mudderpøl og så sidder hendes støvle fast. Krokodille er ikke vild med mudder, men han får Rita fri. Så sidder Krokodille fast. Rita er bange og løber afsted efter hjælp. Men Rita er modig og tager tilbage til Krokodille for at redde ham.

Forårsfest  Det er forår i skoven. Hjortene har hver deres fugleflok siddende på geviret, og fuglene fløjter smukt i kor. Men en lille hjort er uheldig: den har kun én fugl på sit gevir, og fuglen er hæs. I hidsighed falder hjorten ud over en skrænt. Nu starter en musikalsk kædereaktion. Og det viser sig, at den lille hjort og den hæse fugl har skjulte talenter.

En lille smule Det er den første varme forårsdag. Den lille gris er glad og skal ned til søen for at bade. På vejen møder hun et pindsvin med få pigge, en krage med et alt for langt næb, et grønt lam og en kalv med mange hvide pletter. Ingen af deres artsfæller vil lege med dem, fordi de ser anderledes ud. De føler sig meget alene og ensomme. Alle dyrene går med den lille gris ned til søen for at bade. Ved søen møder de en frø, som har problemer. De hjælper frøen og får hver især et ønske.

Birdland - the history of jazz : April in Paris En af perlerne i jazzens historie er Vernon Dukes »April in Paris«, som Count Basie og hans orkester udødeliggjorde i en årgangsskæring anno 1955. Jannik Hastrup sætter billeder til musikken og fortolker sprælsk og sprudlende »April in Paris« - helt i egen streg og stil: Den gigtsvage dame, katten og to forelskede fugle oplever det evige, kærlighedsfremkaldende, vidunderlige forår i Paris. Filmen er første del i serien »Birdland - A History of Jazz«.

Muldvarpen og regnormen Muldvarpen føler sig ensom, mens de andre dyr nyder foråret sammen. I gangene nede under jorden prøver den at fange noget, der ligner en regnorm. Efter en lang jagt opdager muldvarpen, at den drilagtige regnorm er noget helt andet, som man kan blive endnu mere glad for.

Velegnet fra 2 år. Tilmelding til fbb@furesoe.dk eller tlf. 7235 4606