Film for børn og deres voksne
Antons lille gryde

Om dette arrangement

Tid
10:30 - 11:45
Pris
Gratis
Bibliotek
Film for børn

Familiefilm

16.03.19
Gratis film for børn og deres voksne i biografen i Farum.

Farum Børnebibliotek inviterer børn fra 3 år og deres voksne en tur i biografen. Se nogle af de nyeste og nogle af de gode kendte animationsfilm fra Filmstriben på det store lærred. Hele 12 små og fine kvalitetsfilm kan du se. 

Vi viser følgende film:

Lili får besøg, Lili får besøg. Og ikke af hvem som helst, af sin allerbedste veninde, Molly. At forventningens glæde kan være større end selve samværet er så en anden ting, to viljer af jern og et begrænset udvalg af legetøj er bare heftigt konfliktstof. Men så er der jo forventningens glæde indtil næste gang.

Ernst og fodbolden, Det er morgen, og postbuddet bringer en pakke til Ernst. En splinterny fodbold. Mor tager Ernst med ned for at spille fodbold. I gården er der en flok drenge, som også spiller bold. Drengene vil gerne spille med Ernst og hans nye fodbold, men drengene løber for stærkt - Ernst kan ikke følge med.

Rita og Krokodille - nat, Månen, stjernerne og planeterne er en anden verden end vores. Mon der bor nogen derude? Nogen, som er anderledes end os? Måske er de grønne? Som Krokodille! Eller måske er der nogen præcis som os? En rum-Rita og en rum-Krokodille! Det tager Rita og Krokodille på en fantasifuld rumrejse for at finde ud af.

Vitello får en klam kæreste Vitello leger ikke med tøser, og hende der er flyttet ind I nummer 27 og hedder Kamma, er helt klart en tøs. En tøs, der siger at hun har en skør hamster. Og Vitello har aldrig nogensinde set en skør hamster…

Platy & Puss og de flyvende egern Næbdyret Platy er vokset op i Zoo og han kender slet ikke verden omkring sig. Det lykkedes Platy at stikke af, og snart møder han pigekatten Pus. De kommer i karambolage med nogle bandekatte, og må snart flygte fra København. Ved et uheld ender de to i Finland. Her møder de det cool flyveegern Teppo og hans to tossede brødre, som med Go Pro kamera på hovederne sky diver. Pus elsker eventyr, og hun er mere opsat på at prøve en flyvetur end at rejse videre med Platy. Pus kommer aldrig til at flyve med de vilde flyveegern, til gengæld lærer hun, at hun savner Platy når han ikke er der, og Platy ender med at redde dagen for dem begge, da han ud af en plastikpose laver sky diving suits til dem begge.

Antons lille gryde Anton er ikke ligesom alle andre. Han har en lille, rød gryde, som han altid slæber efter sig. Den er der bare. Andre mennesker synes, det er lidt mærkeligt. De ser kun den lille gryde, selvom Anton er god til mange ting. De skulle bare vide, hvor besværligt det er at slæbe på den lille gryde. En dag møder Anton en særlig person, der får ham til at se tingene i et helt nyt lys. Måske er gryden til at bære alligevel?

Den lille hjælper En antikvar opdager, at bøgerne i butikken bliver spist af møl. En lille sulten flagermus viser sig at kunne være alletiders hjælper.

Myre Alle myrerne arbejder perfekt sammen. Men én myre begynder at gøre alting anderledes, og måske er det ikke så dumt.

Vågn op Højt oppe på en vindblæst bjergtop bor vækkemanden med sin søn. Hver morgen må han ud i regn og slud for at vække nabobjergets borgere for småpenge. En dag får han i stedet en lille klokke som betaling for sit arbejde. Det bliver begyndelsen på en stor klokkesamling over pejsen hjemme i stuen. En dag får

Løve Gazellen tror ikke, at løven kan fange ham. Men så begynder løven at løbetræne.

Pingving Pingvintjeneren vil have, at pingvinfesten skal være perfekt. Men alt, hvad han gør, ender galt.

OP med hovedet To geder går en tur, men den lille ged falder over sten og grene på vejen. Han må lære af den store ged at se sig for. Men så kommer de til en kløft i bjerget, hvor det pludselig er den store ged, der kan lære noget af den lille ged.

Varighed i alt godt en 1 time men man må godt gå før.

Børnebibliotekar Helene introducerer forestillingen, og Ole Seyler er mand for teknikken.
Ingen tilmelding – pladser efter først til mølle.

Materialer