Den lille grå ulv

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 10:30
Pris
Gratis
Target
For børn
Film for børn

Film for 3-6 årige børn i Værløse

12.11.19
Vi viser 3 film

Vitello skal have en papfar
Mor kysser en skaldet mand der hedder Gregers ude ved havelågen. Vitello er bekymret for hvad det er for noget. Hans hemmelige kæreste der hedder Kamma tror han skal have en papfar. VItello bander sine bedste bandeord, for han har jo allerede en far der både er sjuft og superengel…

Bertram finder hjem
Bjørnen Bertram er adopteret af sine menneskeforældre og drømmer om at finde ud af, hvor han kommer fra. Sammen med sit tøjdyr, søpapegøjen Muffin, drager Bertram derfor ud bag de store bjerge for at finde de bjørne, der ligner ham selv.

Den lille grå ulv - vinter
Det er vinter i skoven. Der er sne overalt, og alle dyrene ligger i ly for kulden. Men den lille grå ulv er ensom, sulten og trist. Vinden suser og bider i hans snude. Men hov, hvad var det? Midt i sneen finder han en mærkelig ting. En bog? Hvad kan den bruges til? Kan han spise den eller søge ly for vinden med den? Bogen viser sig at være fuld af eventyr, og den minder den lille grå ulv om sommer og varmere tider. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Nu kan den lille grå ulv måske bedre falde til ro?

Tilmelding på vbb@furesoe.dk