Mis med de blå øjne

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 10:30
Pris
Gratis
Target
For børn
Film for børn

Film for børn 3-6 år i Værløse

18.09.18
Vi viser 3 små film for de 3-6årige

Mis med de blå øjne
En lille mis med blå øjne og godt humør gik engang ud i verden for at finde landet med de mange mus. - Ja, sådan starter det dejlige eventyr, hvor lille mis på sin færd møder mange små forhindringer, hjælper kattene med de gule øjne, selv om de først ikke vil vide af en blåøjet frænde. Til sidst finder den det forjættede land og accept: "Tak for mus, gode mis. Vi har fundet ud af, at du er en kat ligesom vi, der kan være sulten og sjov, og tynd og tyk, og finde marker med mus og se ligesom vi. Selvom øjnene er blå".

Mægtige maskiner - Stribemaler
Stribemaleren maler striber på vejene med hvid maling, så bilerne ved, hvor de skal køre. Nogle striber er meget lange, andre er korte og stiplede. »Mægtige maskiner - på hjul og larvefødder« er en serie for de mindste børn bestående af 13 små film på hver 6 minutter om de maskiner, der arbejder på byggepladsen og på vejene. Hvert afsnit består af rolige billeder, der tager børnene helt tæt på maskinerne, mens de arbejder, og en fortællerstemme, der forklarer, hvordan maskinerne fungerer. I hvert afsnit er der også en lille quiz og en sang om den enkelte maskine.

Prik & Plet danser disco
Det er nytår. Prik og Plet beslutter at holde discofest. De inviterer deres venner, bager kage og pynter op med discokugle og balloner. Og de prøver forskellige kostumer.

Tilmelding på vbb@furesoe.dk