film for børn i Farum
Hunden Ib

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For børn
Film for børn

Film for børn i Farum

23.09.20
Ole Seyler og Børnebiblioteket viser 2 filmforstillinger for børn i biografen i Farum Kulturhus. Den første vises kl. 9:30 og den næste kl. 10:15

Vi viser 6 små film om temaet: myrer

Myre  Alle myrerne arbejder perfekt sammen. Men én myre begynder at gøre alting anderledes, og måske er det ikke så dumt.
Hunden Ib - Ib fodrer myrerne Ib vil gerne hjælpe myreslugeren med at få mere mad, så han fodrer myrerne, så de kan blive større.
Pipungerne »Prinsessen og vagten« Sille leger prinsesse og vil ikke forstyrres. Saxe holder vagt ved slottet, men en flok myrer er ikke til at styre, de kilder Saxe og stikker af med prinsessekronen.
Lillefinger - myrens fly Myren tager en flyvetur i et legetøjsfly, Lillefinger lige har fundet. Han møder en mariehøne, der er helt vild med ham, men ender med at falde ned.
Lillefinger - min bedste ven Lillefinger har travlt med noget og slet ikke tid til at ses med sin bedste ven. Det kan Myren ikke forstå og bliver både ked af det og sur, lige indtil han finder ud af, hvad det er Lillefinger har så travlt med.
Prik og Plet på priknik En picnic i det grønne kan være både afslappende og god. Prik og Plet er begge nysgerrige på insekterne omkring dem. Men idyllen forvandler sig til en kamp for overlevelse, når både myg og hvepse også er blevet nysgerrige på Prik og Plet.

Varighed i alt 30 minutter. Filmene er egnet fra 2 år.  Det er gratis at se filmene, men tilmelding skal ske til fbb@furesoe eller pr. telefon 72354606.

Materialer