Film for børn i Farum Lili får besøg
Lili får besøg

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Biografen, Farum kulturhus
Target
For børn
Film for børn

Film for børn i Farum

04.10.23
Ole Seyler og Børnbiblioteket viser film for børn i biografen i Farum Kulturhus. Vi viser 2 forestillinger: kl. 9:30 og 10:15

Vi viser 5 små film om temaet er "venner":

  • Den lille fugl og larven I et træ bor en lille fugl. Den opdager en larve, som æder bladene. Da fuglen hiver larven væk, falder de begge ned. En ræv dukker op, og fuglen og larven flygter sammen. Larven redder flere gange den lille fugl fra ræven. Undervejs forpupper larven sig og bliver til en sommerfugl.
  • Uro Det kan være svært at skabe kontakt, når man er bundet op på faste roller. Men hvis man insisterer, kan det lykkes - selvom det skaber en masse uro. 7 min.
  • Lili får besøg Og ikke af hvem som helst, af sin allerbedste veninde, Molly. At forventningens glæde kan være større end selve samværet er så en anden ting, to viljer af jern og et begrænset udvalg af legetøj er bare heftigt konfliktstof. Men så er der jo forventningens glæde indtil næste gang.
  • Mortens badebold Børn farer legende af sted på rulleskøjter, cykler og skateboards. Men ikke Morten. Han er for lille og har kun en ganske almindelig badebold. Almindelig? Badebolden har sandelig både liv og drillelyst, og den fører Morten rundt i havens lille, store verden. Til oplevelser og sjov. Morten har fået en god ven. Et glad og venligt lille filmeventyr for de helt små filmslugere.
  • Snap Livet under vandet er en konstant kamp for lille Snap, indtil den dag, hvor han får en lidt anderledes ven og sammen finder de en usædvanlig løsning på Snaps problemer. 

Varighed ca. ½ time. Velegnet fra 2 år. Tilmelding til fbb@furesoe.dk eller 72354606.