film for børn
Den lille grå ulv - efterår

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Biografen, Farum kulturhus
Target
For børn
Film for børn

Film for børn i Farum

29.09.21
Ole Seyler og Børnebiblioteket viser 2 filmforstillinger for børn i biografen i Farum Kulturhus. Den første vises kl. 9:30 og den næste kl. 10:15

Vi viser 5 film med et dyr som hovedperson i filmen.

Den lille grå ulv - Efterår Det er efterår, og de kølige dage kommer. Fuglene trækker mod syd – mod sommer. Den lille grå ulv vil også flyve afsted med trækfuglene til varmere lande. Men ulve har ingen vinger, og hvad gør man så? Man finder et træ, sine bedste venner og den frie fantasi. Så kan selv det mest grå og kolde efterår blive til en varm ørken eller et skønt ferieparadis.
Den lille fugl og bierne Den lille fugl har travlt med at vande tre små, grønne knopper, der sidder på en gren. Knopperne bliver efter lidt tid til de smukkeste blomster. Men der er andre end den lille fugl, der kan lide blomsterne: Det kan den lille, frække bi, der suger nektar, også! Den lille fugl jagter bien og opdager undervejs en verden fuld af andre smukke blomster – alt imens den listige ræv kommer galt afsted.

Hunden Ib – Ib er forsvundet væk Musen vågner forskrækket, da den hører en lyd. Da den vil undersøge, hvor lyden kommer fra, ser den noget hvidt, der bevæger sig. Det er heldigvis bare hunden Ib, der har gemt sig under et lagen.

Hunden Ib – Ib gynger højt Ib keder sig. Han går hen på legepladsen og sætter sig på en gynge. Han gynger højt. Megahøjt. Så højt, at han snurrer rundt om overlæggeren.

Astons gaver Hvor er det sjovt at pakke gaver op! Den lille hund Aston kan næsten ikke vente til sin fødselsdag og på alle de dejlige gaver. Han er så spændt, at han ikke kan lade være med at pakke alle tingene ind, han møder på sin vej.

Varighed i alt 30 minutter. Filmene er egnet fra 2 år.  Det er gratis at se filmene, men tilmelding skal ske til fbb@furesoe eller pr. telefon 72354606.