Dovendyret - film i Farum
Dovendyret film for børn i Farum

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
biografen i Farum Kulturhus
Target
For børn
Film for børn

Film for børn i Farum

28.09.22
Ole Seyler og Børnebiblioteket viser film for børn i biografen i Farum Kulturhus. Forestillingen vises 2 gange - kl. 9:30 og 10:15.

Dagens tema er "sjove film" og vi viser disse 7 små film:

  • Ulv En ulv går rundt i skoven og prøver at se farlig ud; den knurrer og skræmmer de andre dyr. Men da den bliver alene, opfører den sig pludselig anderledes. Den tager ballettøj på og begynder at danse. En and får øje på ulven og begynder at grine og drille. Ulven bliver vred. Men så opdager ulven, at anden også har en hemmelighed.
  • Løve Gazellen tror ikke, at løven kan fange ham. Men så begynder løven at løbetræne.
  • Dovendyr En komisk, ordløs historie om at være forskellige og at hjælpe hinanden med de udfordringer, man har. Et dovendyr hænger på sin gren, da en papegøje med en isvogn kommer forbi. Dovendyret vil gerne købe en isvaffel af papegøjen, men inden dovendyret når at få isen op til munden, er isen smeltet. Den prøver flere gange forgæves, og det er ved at gå helt skævt, da den kvikke, lille papegøje får en ide til en løsning.
  • Det lille lam Far Får og Mor Får er chokerede. Deres lille lam siger ikke som de andre lam. Når han bræger, siger han MUH i stedet for MÆH.
  • Historien om en snor En forunderlig, klog historie for børn og voksne skrevet med den store lune og kærlighed, som vi kender Ole Lund Kirkegaard for. Om livets gang for noget så simpelt som en snor. Snoren hedder P og har en knude i hver ende. Snoren øver sig i at komme til at ligne noget.
  • Krokodille En krokodille gør klar til at hygge sig i sofaen og se tv. Men da den skal til at spise sine saltstænger, får den problemer. Armene er for korte til at nå munden. Den prøver på alle mulige måder, men det lykkes ikke. Ved siden af sidder en anden krokodille, der synes, det er lige så svært. Måske kan de hjælpe hinanden.
  • Blæksprutte En blæksprutte går i gang med at bage en kage. Men den ene af blækspruttens mange arme vil ikke arbejde sammen med de andre. Den driller de andre og plager om chokolade. Blæksprutten bliver sur. Men det viser sig, at den frække blækkespruttearm er dygtigere, end de andre tror.

Hver forestilling varer ca. ½ time. Filmene er velegnet fra 2 år. Tilmelding til fbb@furesoe.dk eller på tlf. 72354606.