Store ulv og lille ulv - film for børn
Store ulv og lille ulv - film for børn i Farum

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
biografen i Farum Kulturhus
Target
For børn
Film for børn

Film for børn i Farum

05.10.22
Ole Seyler og Børnebiblioteket viser film for børn i biografen i Farum Kulturhus. Forestillingen vises 2 gange - kl. 9:30 og 10:15.

Se 2 poetiske og smukke film om følelser og vigtige venskaber.

Store Ulv og Lille Ulv

En stor ulv bor alene under et træ. Han er godt tilfreds med sit liv og sine rutiner. Men en dag dukker en lille ulv op og forstyrrer det hele. Den lille ulv laver papirflyvere af avisen, spiller høj musik og ødelægger den store ulvs nattesøvn med sin snorken. Den store ulv ser frem til, at den lille ulv tager afsted, så han igen kan blive alene. Det udvikler sig dog anderledes, end den store ulv er forberedt på. Filmen er en poetisk fortælling om, hvordan man kan længes efter at være alene, når man er sammen med andre – og samtidig kan man savne en ven, når man er alene.

Hugo og Holger

Drengen Hugo drømmer rigtig meget om en hund. Endelig møder han elefantungen Holger. Og det elsker elefantungen Holger, for Hugo ser hundehvalpen Holger. Hugo ser nemlig ikke så godt, men det handler jo også om øjnene der ser. Venskab opstår, det blomstrer, det sættes på prøve og det åbner for fantastiske oplevelser og hændelser. Med en undrende omverden som vidne. Fortalt i smuk animation, uden dialog og med mængder af underfundig visuel humor og handling. Det er børnefantasien, børnenes naturlige måde at se verden på og lave alt til leg, som filmen stimulerer og udforsker.

Varighed ca. ½ time. Filmene er velegnet fra 3 år. Tilmelding til fbb@furesoe.dk eller på tlf. 72354606.