Film for børn i Farum - Kammersgaard
Film for børn i Farum - Jenny Kammersgaard

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Biografen, Farum Kulturhus
Target
For børn
Film for børn

Film for børn i Farum

11.10.23
Ole Seyler og Børnebiblioteket viser film for børn i biografen i Farum Kulturhus. Vi viser 2 forestillinger: kl. 9:30 og 10:15.

Vi viser hele 6 små film som alle har fokus på naturen og hvordan vi er i kontakt med den.

  • Hunden Ib bliver forfulgt af nogle bænkebidere Ib gør et fund i haven. Det er en gammel metaldunk. Men da Ib tager dunken, bliver bænkebiderne, der bor under den, hjemløse.
  • Skovsangen En kortfilm om, hvad folk fokuserer på, og hvad de nogle gange går glip af.
  • Helt i skoven Et dødt træ går viralt og tiltrækker dyreliv, en naturelsker og en skare af onlinetilhængere. Filmen undersøger vores forbindelse til naturen i en tidsalder med sociale medier, skærme og selfies.
  • November En kort, ordløs fortælling om efteråret, og om hvordan dyrene i naturen forbereder sig til den kommende vinter. Træernes blade visner og falder til jorden, mens regnen tager til. Dyrene opdager, at efteråret er på vej, og forberedelserne til den kolde vinter går i gang. Polarræven skifter til sin hvide vinterpels, sneglene gemmer sig i deres huse, og pindsvinet samler nødder til sit vinterforråd.
  • Kender du hende 6:6 - Jenny Kammersgaard Jenny Kammersgaard satte verdensrekord inden for længdesvømning, da hun krydsede Kattegat.
  • Inspirerende og lærerig serie, der har til hensigt at udbrede kendskabet til en række markante danske kvinder og deres bedrifter. I serien møder vi seks viljestærke personligheder, der trods samfundets modstand har udrettet noget ekstraordinært i deres levetid.
  • 1 minut natur – goplevejr Det er sommer og solskin. En dreng og hans søster tager til stranden. Men vinden kommer fra en særlig retning, så havet er fuld af vandmænd og brandmænd: det er goplevejr. De har forskellige farver og mønstre – og de kan brænde. Denne lille tegnefilm er en del af serien ”Et minut natur”, hvor små hverdagsfortællinger bliver fantasifuldt animeret.

Varighed ca. ½ time. Filmene er velegnet fra 3 år. Tilmelding skal ske til fbb@furesoe.dk eller på tlf. 72354606