Den lille grå ulv - sommerfest
Film for børn i Farum

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
biografen Farum Kulturhus
Target
For børn
Film for børn

Film for børn i Farum

09.02.22
Børnebiblioteket og Ole Seyler viser film for børn i biografen i Farum Kulturhus. Vi viser 2 forestillinger. Den første kl. 9:30 og den sidste kl.10:15.

Vi viser 4 film om fælleskaber
Hvem er hvor? Nogle gange kan man blive væk fra hinanden – og finde hinanden igen. Bamse keder sig derhjemme. Mor sidder bare og arbejder. Bamse går over til Kanin, og de henter Bamsegrisen. De går hjem til Fugl og Kat, men Kats mor siger, de er ovre i parken. Men der er tomt på legepladsen i parken. Nu går de hjem til Bamse for at hente en bold – og her venter en overraskelse.
Snuttefilm - alle må komme med
Den lille grå ulv – sommerfest
 Det er sommer, nætterne er korte, og den lille ulvs fødselsdag nærmer sig. Ulven ønsker sig en kage med lys på til sin fødselsdagsfest. Alle ved, at kager ikke vokser på træerne. Der er kun svampe, bær og nødder her i skoven. Men det er ikke et problem, når man har gode venner. Med fantasi og stor kærlighed samler ulvens venner alt det, de selv bedst kan lide, og så bliver det akkurat, som ulven havde ønsket sig: en ægte fødselsdagskage. Og af stjerner, som er faldet ned fra himlen, laver de et stort fyrværkeri. Hurra for Ulven og alle hans venner!
Aben Osvald "Aben Osvald" er bygget over Egon Mathiesens klassiske børnebog. Her møder vi Osvald og hans abevenner, der springer rundt i træerne og pludrer og sludrer, mens solen skinner på dem. I en farveeksplosion af gyngende aber og slyngende planter – ledsaget af Pierre Dørges jazzede musik – fortælles historien om Osvald af en syngende troubadour.

Velegnet fra 2 år. Varighed ca. 30 min. Tilmelding til fbb@furesoe.dk eller tlf. 72354606