Film i Farum
Lillesøster kanin

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For børn
Film for børn

Film for børn i Farum

21.10.20
Ole Seyler og Børnebiblioteket viser 2 filmforstillinger for børn i biografen i Farum Kulturhus. Den første vises kl. 9:30 og den næste kl. 10:15

Vi viser 3 film med kaniner.

Lillesøster Kanin -  Storebror skal passe lillesøster Kanin. Hun er stadig for lille til at tale, men til gengæld kan hun skrige rigtig højt. Denne frejdige fabel om moderne familieliv med travle, udearbejdende forældre og selvstændige, aktive børn er en vidunderlig tegnefilm. Kaninuniverset vil få alle storebrødre og lillesøstre til frydefuldt at nikke genkendende til løjerne. Midt i morskaben er der masser af mening at hente for både store og små mennesker.
Karla Kanin på stranden I "Karla Kanin på stranden" følger vi en kaninpige med lange ører og storprikkede bukser – og hendes møde med en mariehøne.
Min bondegård - Der er magi og fantasi i denne musikvideo for børn. Her er ingen grå hverdage, men sære væsener og glade børn med tryllestøv i lommen og lyst til fis og ballade. Bondegårdsdyr slår prutter på tre forskellige sprog.

Varighed i alt 30 minutter. Velegnet fra 3 år. Det er gratis at se filmene, men tilmelding skal ske til fbb@furesoe eller pr. telefon 72354606.