Kager og lækre sager
film for børn i Farum

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Place / Room
Biografen i Farum Kulturhus
Target
For børn
Film for børn

Film for børn i Farum

16.10.19
Ole Seyler og Børnebiblioteket viser 2 filmforestillinger for børn i biografen. Første forestilling er kl. 9:30 og den næste er kl. 10:15.

Temaet for denne onsdag er "Kager og lækre sager". Vi viser 4 film.

Peter Pix - kagen  Peter Pix kommer ind med en lækker kage på en tallerken. Der er temmelig ulækkert på bordet, og han støvsuger en plads til kagen. Peter Pix sætter sig for at spise sin lækre kage, men som han skal til at tage sin første bid, høres lyden af støvsugeren. Mundstykket + slange kommer til syne over skulderen - den er levende!

Krig og kager Kong Løve kan se, at alle dyrene i hans rige sulter, så han beslutter sig for at opsøge de tykke mennesker, der har masser af mad. Han vil forsøge at overtale menneskenes konge til at dele maden med dyrene. Men menneskenes konge beskylder kong Løve for at ville stjæle deres mad, og der opstår stor ståhej.

Alma flytter på landet – Kagekonkurrencen Alma og hendes familie flytter fra deres dejlige lejlighed i byen og ud i et hus på landet. Alma synes, det er svært at sige farvel til alt det kendte og goddag til alt det ukendte: Ny seng, ny børnehave og nye venner. Men heldigvis bliver alt ikke ved med at være nyt!

Prik og Plet leger med dej Prik og Plet er sultne, men de har ikke noget mad. De beslutter sig for at bage boller og lave havregrynskugler. Mens de bager, bliver køkkenet meget rodet, og de får mel over det hele. Men det er der heldigvis råd for.

Filmene er velegnet fra 3 år. Varighed i alt ca. ½ time. Tilmelding til børnebiblioteket på tlf. 72354606 eller mail fbb@furesoe.dk