Vinter
film for børn i Farum

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For børn
Film for børn

Film for børn i Farum

23.10.19
Ole Seyler og Børnebiblioteket viser 2 filmforestillinger for børn i biografen. Første forestilling er kl. 9:30 og den næste er kl. 10:15.

Temaet for denne onsdag er: "vinter". Vi viser 5 film.

Lillefinger – hvid, kold vinter Myren er lidt ked af vinteren,  men da mariehøne og Lillefinger starter en sneboldkamp bliver han glad.

Rita og Krokodille – snevejr Det har sneet. Rita og Krokodille skal ud og kælke. På bakken møder de Boris, som udfordrer dem til kælke om kap. Men bakken er meget stejl og Rita tør ikke helt køre. Hun giver Krokodille skylden. Han bliver sur og lægger sig ned i sneen. Når Rita prøver at undskylde, vender Krokodille sig så tvært om, at de pludselig begge to glider ned af bakken på Krokodilles mave! Rita er hunderæd! Men det er også sjovt. Vennerne vinder!

Prik og plet i sneen De to søde kaniner, Prik og Plet, sidder og kigger på det fine snevejr fra deres lille hus og beslutter sig for at gå ud i det. Men pludselig er Plet blevet væk og Prik frygter, at hans ven er forsvundet i sneen.

Den lillle fugl og bladet I den snedækkede skov ser den lille fugl, at årets sidste blad svæver mod jorden. Fuglen løber efter det og får fat i det ude på den frosne sø. Men den lille fugl har glemt at holde øje med den sultne ræv, som også er kommet ud på isen. 

Vanten Det er snevejr. Lily og hendes bedstefar laver et fuglehus for at hjælpe fuglene med at overleve vinteren. Lily spekulerer på hvordan alle de andre dyr i haven klarer vinteren. Så hun lægger en af sine vanter ved foden af et træ. Måske kan det hjælpe? 

Filmene er velegnet fra 2 år og varer i ca. 30 min. Tilmelding til børnebiblioteket på tlf. 72354606 eller mail fbb@furesoe.dk

Materialer