Lili holder fest
film for børn i Farum

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 10:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Place / Room
biografen
Target
For børn
Film for børn

Film for børn i Farum

19.02.20
Ole Seyler og Børnebiblioteket viser film for de mindste børn i biografen kl. 9:30.

Det vises 5 små film hvori der indgår forskellige dyr:

  • Lili holder fest Lili holder fest. Det er nemlig højst uretfærdigt, at mor og far skal til fest uden Lili. Men det er heldigt, at Mormor babysitter og er så sød og træt, at hun falder i søvn på sofaen. For så er der frit slag for ungdommen til at feste igennem med sminke, dans og konfetti. Til den lyse morgen. Lili er en serie af film om at være 3 år.
  • Lili bliver vred Lili bliver vred. Lili er en hund i dag, hun kan gø og så er hun sulten. Hun finder mad i køkkenet, men Vovvov mener at det er hans madskål og vil ikke dele. Men hvis det handler om at blive vred og bide, ja, så kan Lili sagtens være med. Men det er ikke sjovt at være vred. Det er bedre at blive gode venner igen.
  • Det gavmilde lille pindsvin Pindsvinet finder et saftigt rødt æble i skoven, men de andre dyr er også sultne. Heldigvis er pindsvinet god til at dele, og snart er der disket op til en regulær festmiddag.
  • Den lille grå ulv – forår Det er forår i skoven. Fuglene synger og floden bruser afsted, mens alting springer ud. Den lille grå ulv vågner og tager solbad. Og hans gamle ven haren er også vågnet. De løber om kap og springer ud på flodens isflager, der flyder afsted. Men strømmen af stærk, og floden bliver pludseligt farlig. Så må man bruge sin fantasi! Den lille grå ulv og haren må lege, at isflagen er en storslået fregat. Ud på bølgen blå mod ukendte farvande!
  • Hunden Ib – Ib er ret sur Ib er ret sur. Og når det er svært at blive i godt humør helt af sig selv, er det godt, at musen er irriterende.

Varighed ialt ca. 22 min.  Velegnet fra ca. 1½ år. Det er gratis at se filmene, men tilmelding skal ske til fbb@furesoe.

Materialer