Verdens værste mor  musikvideo
film for børn i farum

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Biografen, Farum Kulturhus
Target
For børn
Film for børn

Film for børn i Farum

06.10.21
Ole Seyler og Børnebiblioteket viser 2 filmforstillinger for børn i biografen i Farum Kulturhus. Den første vises kl. 9:30 og den næste kl. 10:15

Vi viser 4 film om mødre:

  • Mors lille vildbasse Barbro Lindgren og Eva Erikssons vidunderlige børnebog er transformeret til en lige så vidunderlig tegnefilm. En frisk og fejende, morsom og rørende, og meget klog filmfortælling om det betingelsesløse, overordentlige kærlige forhold mellem en morlille og hendes livlige vildbasse af en fantasifuld søn. Og den vildbasse sætter virkelig sin mors tålmodighed på prøve, men intet kan knække livsmod og glæde.
  • Min flyvende mor En dreng fortæller om sin mor, som er en flyvemaskine. Hun er verdens bedste mor, fordi de kan flyve sammen. De flyver tit, og drengen hjælper sin mor med at dele breve ud.
  • Hvis mormor?  Bamse har en mormor, der er hurtig og god til at lege - især når de er alene. Når kusine kommer på besøg er det ikke nær så sjovt at være sammen med mormor. Men måske kusine også er sød. Filmene i "Hvem"-serien er små film om store følelser. Lille Bamse og hendes venner leger, griner, skændes, græder og hygger i disse varme fortællinger med en god slutning for de mindste børn.
  • Verdens værste mor  Der er magi og fantasi i denne musikvideo for børn. Her er ingen grå hverdage, men sære væsener og glade børn med tryllestøv i lommen og lyst til fis og ballade. Vi kører en tur med verdens værste mor.

Varighed i alt ca. 30 minutter. Filmene er egnet fra 3 år.  Det er gratis at se filmene, men tilmelding skal ske til fbb@furesoe eller pr. telefon 72354606.

 

Materialer