Dråberne
Film for børn i Farum

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For børn
Tickets
Billetsalg lukket
Film for børn

Film for børn i Farum

14.02.18
Ole Seyler og Børnebiblioteket viser 2 filmforestillinger for børn i biografen i Farum Kulturhus.

Kom og se film om musik. Forestillingerne starter kl .9:30 og kl. 10:15. Du kan se følgende film:

  • Forårsfest Det er forår i skoven. Hjortene har hver deres fugleflok siddende på geviret, og fuglene fløjter smukt i kor. Men en lille hjort er uheldig: den har kun én fugl på sit gevir, og fuglen er hæs. I hidsighed falder hjorten ud over en skrænt. Nu starter en musikalsk kædereaktion. Og det viser sig, at den lille hjort og den hæse fugl har skjulte talenter.
  • Zebra Zebraen elsker sine striber, men hvad gør man, når striberne ikke vil makke ret? En sjov lille film om at ting ikke altid er som man ønsker det.
  • Fløjteløs Historien finder sted i en farverig og trafikeret by fyldt af mennesker og dyr. Alle er meget musikalske og kan fløjte, undtagen den lille fugl Fløjteløs. Han flyver forgæves rundt og prøver at fløjte, men han er så håbløs til det, at hans omgivelser opgiver at undervise ham. Men Fløjteløs giver ikke op.
  • Dråberne  I et lyrisk og fantasifuldt univers vækker animationsinstruktør Karsten Kjærulf-Hoop håndmalede akvarelmotiver til live og fortæller en finurlig og livsbekræftende historie om livets cyklus.
  • Mit skjulte talent I Kattebyen bor en lille kat, der elsker musik. Desværre synger han så falsk, at alle holder sig for ørerne og flygter fra ham. Og i skolen bliver han drillet. Hans bedste veninde foreslår ham derfor at gå på musikskole. Men da han kommer tilbage, synger han stadigt falsk. Hvad byen dog ikke ved er, at den lille kat har skjulte talenter!
  • Kys en solsort En pige sidder i stuen sammen med sin mor og far og ser dyreprogrammer på tv. Hun drømmer om at komme helt tæt på dyrene på savannen og i haven. Drømmer om at kysse en solsort. En magisk og fantasifuld musikvideo for børn med musik af Ole Fick.

Varighed ½ time. Velegnet fra ca. 3 år. Tilmelding til børnebiblioteket på mail fbb@furesoe.dk eller tlf. 72354606.