Lili elsker mad
Film for børn Lili elsker mad

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
biografen Farum Kulturhus
Target
For børn
Film for børn

Film for børn i Farum

13.10.21
Ole Seyler og børnebiblioteket viser 2 filmforestillinger for børn i biografen i Farum Kulturhus. Den første vises kl. 9:30 og den næste kl. 10:15

Vi viser 4 film med temaet "små piger og drenge":

Cirkeline – Klodsmus Det er regnvejr, og musebedstefar fortæller historien om Klodsmus - en musevariant af "Klodshans", H.C. Andersens eventyr om herremandens søn, der vinder kongedatterens hjerte.
Lili elsker mad - Men noget mad smager bedre end andet mad. Og når man nu først skal igennem en større omgang tomater, broccoli, kartofler og pølse, før man når frem til desserten, så er det heldigt at man kan dele lidt med Vovvov. For Lili elsker dessert.
Rita og krokodille - Pindsvinet Rita og krokodille vil gerne have et kæledyr og der bor et pindsvin i buskene i farmors have, men de skal være længe oppe får at finde pindsvinet. 
Antons lille gryde Anton er ikke ligesom alle andre. Han har en lille, rød gryde, som han altid slæber efter sig. Den er der bare. Andre mennesker synes, det er lidt mærkeligt. De ser kun den lille gryde, selvom Anton er god til mange ting. De skulle bare vide, hvor besværligt det er at slæbe på den lille gryde. En dag møder Anton en særlig person, der får ham til at se tingene i et helt nyt lys. Måske er gryden til at bære alligevel?

Varighed i alt 27 minutter. Filmene er egnet fra 2 år.  Det er gratis at se filmene, men tilmelding skal ske til fbb@furesoe eller pr. telefon 72354606.

Materialer