Film for børn i Farum Lille frø
Film for børn i Farum Lille frø

Om dette arrangement

Tid
9:00 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
biografen Farum Kulturhus
Target
For børn
Film for børn

Film for børn i Farum

01.02.23
Ole Seyler og Børnebiblioteket viser film i biografen i Farum Kulturhus. Vi viser 2 forestillinger: den første kl. 9:30 og den sidste kl. 10:15.

Dagens tema er at være anderledes og vi viser 4 film:

  • En lille smule Det er den første varme forårsdag. Den lille gris er glad og skal ned til søen for at bade. På vejen møder hun et pindsvin med få pigge, en krage med et alt for langt næb, et grønt lam og en kalv med mange hvide pletter. Ingen af deres artsfæller vil lege med dem, fordi de ser anderledes ud. De føler sig meget alene og ensomme. Alle dyrene går med den lille gris ned til søen for at bade. Ved søen møder de en frø, som har problemer. De hjælper frøen og får hver især et ønske.
  • Lille Frø Lille Frøs ankomst i den lille frøfamilie er lige så eksplosiv som historien om, hvordan han og hans nye familie skal finde hinanden. Lille Frø er jo virkelig en sød lille frø, altså lige indtil familien finder ud af, at han faktisk også er ret slem. Faktisk så slem, at frøfar og frømor til sidst må tage ham med til skolepsykolog, og herfra går det helt galt, og det ender med, at Lille Frø forlader sin familie. Vil Lille Frø altid være slem? Og finder han nogensinde sammen med sin familie igen? Og hvem er den gamle mand i bjerget?
  • Kvæk Realfilm og animation bliver blandet i den lille, ordløse fortælling om at føle sig anderledes. En haletudse svømmer glad rundt i en sø med mange andre haletudser. Men en dag får alle de andre ben og går på land. Nu er den lille haletudse, som ikke fået ben, alene i søen. Den møder skræmmende krebsdyr på bunden, men bliver gode venner med en snegl. Tiden går, og pludselig sker der overraskende forandringer med haletudsen.
  • Myre Alle myrerne arbejder perfekt sammen. Men én myre begynder at gøre alting anderledes, og måske er det ikke så dumt.

Varighed ½ time. Velegnet fra 3 år. Tilmelding til fbb@furesoe.dk eller 72354606.