Ernst på togrejse
Film for børn i Farum - Ernst på togrejse

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Film for børn

Film for børn i Farum

17.10.18
Ole Seyler og Børnebiblioteket i Farum viser film om "følelser" i Biografen i Farum Kulturhus. Der vises 2 forestillinger kl. 9:30 og 10:15.

Der vises 4 små film om følelser til hver forestilling:

  • Hermans hjerte Drengen Herman og hans bamse hygger sig i deres have og lille hus. Men udenfor havelågen ligger en mystisk, tåget verden. En dag dukker en lille pige op. Herman synes, hun er irriterende, og vil af med hende. Men da en stærk vind blæser hende ud af haven, så hun forsvinder i tågen, følger Herman efter for at redde hende. Det bliver en overraskende tur.
  • De grønne is en historie fra Thailand Kwuans veninde spørger, om de skal følges hjem fra skole, veninden har penge til is, men Kwuan får kun et enkelt slik af isen. Kwuan går skuffet hjem, men bliver sendt til købmanden af sin mor med penge til vaskepulver. Hun køber en grøn is til sig selv for nogle af pengene, men taber isen af lutter nervøsitet og dårlig samvittighed. Kwuan får dog lejlighed til at gøre alt godt igen – ja mere end det – og belønnes med både is og anerkendelse for sin ærlighed. En lille dokumentarfilm om god og dårlig samvittighed – en universel følelse, der gælder, hvad enten man er barn i Thailand eller Danmark.
  • Ernst på togrejse Ernst og mor skal med toget ud af byen på en lille ferie. Inde i toget finder mor deres pladser, og Ernst går ud på gangen og kigger ud ad vinduet. Toget standser ved en station, og på perronen får Ernst øje på en vaffelbod. Han løber tilbage til sin kupé – men mor er væk. Ernst ser pludselig mor på perronen. Ernst stiger af toget for at finde sin mor.
  • Vitello får en klam kæreste Vitello leger ikke med tøser, og hende der er flyttet ind I nummer 27 og hedder Kamma er helt klart en tøs. En tøs der siger hun har en skør hamster. Og Vitello har aldrig nogensinde set en skør hamster…

Varighed ca. ½ time. Filmene er velegnet fra 3 år. Ingen billetter. Tilmelding til Farum Børnebibliotek på mail fbb@furesoe.dk eller tlf. 72354606