Film for børn i Farum Hunden Ib kravler op af stigen
Film for børn i Farum Hunden Ib

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
biografen Farum Kulturhus
Target
For børn
Film for børn

Film for børn i Farum

08.02.23
Ole Seyler og Børnebiblioteket viser film i biografen i Farum Kulturhus. Vi viser 2 forestillinger: den første kl. 9:30 og den sidste kl. 10:15.

Dagens tema er "hunde og katte" og vi viser 5 små film:

Hunden Ib læser en tyk bog Ib vil læse en tyk bog for musen. Men musen forstår ikke, hvad Ib læser. Da de beslutter sig for, at det ikke gør noget, forstår de begge to bogen meget bedre.
Hunden Ib kravler op af stigen Ib er på vej til slagteren, men da han går forbi kirsebærtræet, får han øje på noget. Ib beslutter sig for at kravle op ad stigen, der står i træet, for at finde ud af, hvad der sker.
Min lillehund mester – Mester flytter ind Thomas lever et fredsommeligt liv på landet. En dag flytter den nysgerrige lille hund Mester ind og vender op og ned på Thomas' liv. Mester kan nemlig snakke, og han har en hunde-mening om mange ting.
Lili bliver vred Lili bliver vred. Lili er en hund i dag, hun kan gø og så er hun sulten. Hun finder mad i køkkenet, men 'Vovvov' mener at det er hans madskål og vil ikke dele. Men hvis det handler om at blive vred og bide, ja, så kan Lili sagtens være med. Men det er ikke sjovt at være vred. Det er bedre at blive gode venner igen.
Mis med de blå øjne En lille mis med blå øjne og godt humør gik engang ud i verden for at finde landet med de mange mus. - Ja, sådan starter det dejlige eventyr, hvor lille mis på sin færd møder mange små forhindringer, hjælper kattene med de gule øjne, selv om de først ikke vil vide af en blåøjet frænde. Til sidst finder den det forjættede land og accept: "Tak for mus, gode mis. Vi har fundet ud af, at du er en kat ligesom vi, der kan være sulten og sjov, og tynd og tyk, og finde marker med mus og se ligesom vi. Selvom øjnene er blå".

Varighed ca ½ time. Velegnet fra 2 år. Tilmelding til fbb@furesoe.dk eller 72354606.

Materialer