Det gule hus - Superhelten Kevin
Film for børn i Farum

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
biografen Farum Kulturhus
Target
For børn
Film for børn

Film for børn i Farum

02.02.22
Børnebiblioteket og Ole Seyler viser film for børn i biografen i Farum Kulturhus. Vi viser 2 forestillinger. Den første kl. 9:30 og den sidste kl.10:15.

Vi viser 3 film med temaet maskiner:

Rollinger-raketten Brødrene Ben og Tom er to opfindsomme drenge, som slet ikke kan sidde stille. Da Bens cykel går i stykker efter et hårdt styrt, må den på værksted for at blive repareret. Men storebror Tom vil ikke bare reparere cyklen; han vil opgradere den. Ben vil være med, og de to brødre hjælpes ad med at bygge noget, som de aldrig har prøvet at bygge før. En sjov fortælling om nysgerrighed, kreativitet og samarbejde.

Mægtige maskiner - Lastbil og Gravemaskine Lastbilens arbejde er at fragte store, tunge og lange ting, for eksempel vindmøller. Derfor kan lastbilen også deles i to, så den bliver lige så lang som to store blåhvaler. Gravemaskinen - eller gravkoen - har ikke hjul, men larvefødder. Foran har den en stor skovl, som den graver jord op med. Gravemaskinen arbejder sammen med sin makker, dumperen, som kan køre jorden væk. »Mægtige maskiner - på hjul og larvefødder« er en serie for de mindste børn bestående af 13 små film på hver 6 minutter om de maskiner, der arbejder på byggepladsen og på vejene. 

Superhelten Kevin er den tredje af fem film fra "Det Gule Hus" - et stort hus på Nørrebro i København. Dette er en serie på fem magisk-realistiske historier om Chloë og Thea, to små piger, som går på opdagelse i deres store hus i jagten på eventyr bag naboernes døre og lige rundt om hjørnet. I "Superhelten Kevin" besøger Chloë og Thea 6-årig Kevin, der drømmer om at vokse op og blive superhelt. Kevin's mor kommer hele vejen fra Senegal i Afrika og har mange billeder at Kevins familie fra Afrika. En sød, sjov film om at have masser af energi, en passion for flyvemaskiner og om at være en del af to forskellige kulturer.

Velegnet fra 3 år. Varighed ca. 30 min. Tilmelding til fbb@furesoe.dk eller tlf. 72354606