Film for børn i Farum Hunden Ib kravler op af stigen
Film for børn i Farum Hunden Ib kravler op af stigen

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 10:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
biografen Farum Kulturhus
Target
For børn
Film for børn

Film for børn i Farum

22.02.23
Ole Seyler og Børnebiblioteket viser film i biografen i Farum Kulturhus.

Vi viser 4 små film:
Lillefinger – kongen Myre og Lillefinger vil lege "konge" og Myre skal være konge først. Mariehøns, bien og fluer vil være med, men magten stiger Myre til hovedet.
Storvask – gemmeleg Instruktøren Kassandra Wellendorf har med animationsfilmene »Storvask« skabt en række små fortællinger, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Wellendorf skaber et surrealistisk univers, hvor vaskemaskinens rum forvandler sig til et ishav, en garnjungle, en pjaltetøjsverden, en legeplads eller et farligt undervandsunivers.
Dovendyr En komisk, ordløs historie om at være forskellige og at hjælpe hinanden med de udfordringer, man har. Et dovendyr hænger på sin gren, da en papegøje med en isvogn kommer forbi. Dovendyret vil gerne købe en isvaffel af papegøjen, men inden dovendyret når at få isen op til munden, er isen smeltet. Den prøver flere gange forgæves, og det er ved at gå helt skævt, da den kvikke, lille papegøje får en ide til en løsning.
Hunden Ib kravler op af stigen Ib er på vej til slagteren, men da han går forbi kirsebærtræet, får han øje på noget. Ib beslutter sig for at kravle op ad stigen, der står i træet, for at finde ud af, hvad der sker.

Varighed ca. 25 min. Velegnet fra 2 år. Tilmelding til fbb@furesoe.dk eller 72354606.