Om dette arrangement

Tid
9:30 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For børn
Film for børn

Film for børn i Farum

25.09.19
Ole Seyler og Børnebiblioteket viser 2 filmforestillinger for børn i biografen. Første forestilling er kl. 9:30 og den næste er kl. 10:15.

Temaet for denne onsdag er "vilde" dyr.  Filmene er velegnet fra 3 år. Vi viser 5 film:

Kakerlakken og havet  En kakerlak sover fredeligt på et blad i træet, men pludselig ender den i vandet.
Tango for høns Hjemme i stuen sidder den sorte og den hvide høne og gør, som høns nu engang gør: strikker, læser avis og drikker the. En aften bliver hyggen afbrudt af den farlige ulv, der vil skyde hønsene. Men ulven kan kun få øje på den sorte høne, når der er lyst, og den hvide høne, når der er mørkt. Hønsenes kamp om at tænde og slukke lyset udvikler sig til en passioneret dans. Måske kan tangoen forvirre ulven så meget, at hønsene slipper levende fra ham?
Den lille grå ulv – vinter Det er vinter i skoven. Der er sne overalt, og alle dyrene ligger i ly for kulden. Men den lille grå ulv er ensom, sulten og trist. Vinden suser og bider i hans snude. Men hov, hvad var det? Midt i sneen finder han en mærkelig ting. En bog? Hvad kan den bruges til? Kan han spise den eller søge ly for vinden med den? Bogen viser sig at være fuld af eventyr, og den minder den lille grå ulv om sommer og varmere tider. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Nu kan den lille grå ulv måske bedre falde til ro?
Min delefars historier – Bjørnen Theodor leger bjørn og spørger Oldefar, om han nogensinde har mødt en rigtig bjørn. Oldefar fortæller ”Tykke-historien” om, hvordan han som dreng mødte en rigtig bjørn sammen med sin legekammerat Tykke, da han var oppe i skoven og plukke blåbær. Theodor vil også gerne møde en rigtig bjørn. Han våger sig op i skoven på egen hånd og leder efter bjørnespor. Han finder blåbær, store fodspor og kradsemærker på træerne. Theodor synes helt bestemt, at han får øje på en rigtig bjørn. Han flygter og klatrer op i et træ – men nu er gode råd dyre. Heldigvis finder Oldefar ham og hjælper ham ned. De afslutter dagen med varm chokolade, som smager ekstra godt, når man har været på strabadserende bjørnejagt.
1 minut natur – Egernet  En dreng fortæller om et egern, der ofte kommer på besøg i deres have. Han beslutter at kalde egernet Plet, fordi den har sorte pletter. Denne lille tegnefilm er en del af serien ”Et minut natur”, hvor små hverdagsfortællinger bliver fantasifuldt animeret.

Varighed ca. 1/2 time. Tilmelding til børnebiblioteket på tlf. 72354606 eller mail fbb@furesoe.dk