film for børn  Den alt for lille hytte
film for børn Den alt for lille hytte

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Biografen, Farum Kulturhus
Target
For børn
Film for børn

Film for børn i Farum

27.02.24
Børnebiblioteket viser film for børn fra Filmstriben i biografen i Farum Kulturhus. Vi viser 2 forestillinger: kl. 9:30 og 10:15.

Kom og se 4 dejlige film om kreativitet:

Den alt for lille hytte Bedstefar slår det sidste søm i en sød lille hytte, han har lavet til sit barnebarn. Men drengen synes den er lidt for lille, og øv! Der er endda en orm indeni!
Vanten Lily og hendes bedstefar laver et fuglehus for at hjælpe fuglene med at overleve vinteren. Lily spekulerer på, hvordan alle de andre dyr i haven klarer vinteren. Kan en vante hjælpe?
Naboer En eventyrlig, lille dukkefilm om godt og dårligt naboskab. Beboerne i et fem-etages hus går hinanden på nerverne. Der er larm alle vegne fra: De spiller musik, banker, hopper, borer og skramler. Men en dag kommer en af beboerne til kortslutte strømmen. Det fører naboerne sammen, og på overraskende vis får de løst deres problemer.
Lille Frø Lille Frøs ankomst i den lille frøfamilie er lige så eksplosiv som historien om, hvordan han og hans nye familie skal finde hinanden. Lille Frø er jo virkelig en sød lille frø, altså lige indtil familien finder ud af, at han faktisk også er ret slem. Faktisk så slem, at frøfar og frømor til sidst må tage ham med til skolepsykolog, og herfra går det helt galt, og det ender med, at Lille Frø forlader sin familie. Vil Lille Frø altid være slem? Og finder han nogensinde sammen med sin familie igen? Og hvem er den gamle mand i bjerget? En film efter Jakob Martin Strids historie om "Lille frø".

Forestillingen varer i ca. ½ t. og er egnet fra 3 år. Tilmelding til fbb@furesoe.dk eller på telefon 72164040.