Elefantens cykel
Elefantens cykel

Om dette arrangement

Tid
10:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Børnebiblioteket
Target
For alle
Film for børn

Film og krea for de små – Verdensmålsuge

22.04.23
Tag de 3-6 årige med på Farum Bibliotek, til en lørdag formiddag med film og krea sjov med genbrugsmaterialer.

Vi viser fire korte film der handler om naturen, skrald og venskab, og efterfølgende er der mulighed for at klippe og klistre med kasserede bøger.

Den kreative leg er selvstyret, men der vil være forslag tilgængelige til, hvad man kan lave.

I uge 17 sætter vi på Farum Bibliotek fokus på FNs Verdensmål – kom og vær med.

Film:

Godbid: Skoven er fuld af dyr i forskellige farver og størrelser. Hejren vil have sommerfuglen som godbid. Slangen snapper ud efter fuglen. Fiskene er sultne efter plankton. Men hvem spiser hvem til sidst?

Drengen og fisken: En dreng redder en lille fisk fra at blive spist af en kat. Han tager fisken med sig hjem, men familien mangler vand, så fisken er ved at dø. Endelig kommer der vand i landsbyen. Fisken liver op og springer glad rundt i vandspande og kander. Men kattene er stadig på jagt efter den.

Den lille fugl og bierne: Den lille fugl har travlt med at vande tre små, grønne knopper, der sidder på en gren. Knopperne bliver efter lidt tid til de smukkeste blomster. Men der er andre end den lille fugl, der kan lide blomsterne: Det kan den lille, frække bi, der suger nektar, også! Den lille fugl jagter bien og opdager undervejs en verden fuld af andre smukke blomster – alt imens den listige ræv kommer galt afsted.

Elefantens cykel: Elefanten bor blandt menneskene i byen, hvor han arbejder som gadefejer. En dag ser han en kæmpe annonce for en fin cykel. Cyklen er lige præcis hans størrelse og elefantens liv ændres fuldstændig: nu handler det om at få cyklen - koste hvad det vil!

Tags