Film for børn i Farum - en to træ
en to træ

Om dette arrangement

Tid
10:30 - 11:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
biografen Farum kulturhus
Target
For børn
Film for børn

Lørdagsfilm for børn

18.11.23
Ole Seyler og Børnebiblioteket inviterer til familiehygge i biografen en lørdag i november.

Tyvstart på decemberhyggen og gå en tur i biografen. Børnebibliotekaren har valgt små skønne animations- og kortfilm fra filmstriben.dk, som egner sig til
det store lærred og til fælles familiehygge og underholdning. Vi viser 7 film:

  • En, to, træ Historien om et træ, et træ som ethvert andet. En dag hopper det i et par støvler og går en tur og inviterer alle det møder til at følge med sig.
  • Skovsangen En kortfilm om, hvad folk fokuserer på, og hvad de nogle gange går glip af.
  • Hunden Ib inviterer Esther N Ib og musen skal holde jul hos deres gode ven, Bo. I toget møder de Esther N, som skal holde jul alene. På stationen bliver de hentet af Bo og aftaler at invitere Esther N med til jul
  • Løven og musen Se fablen om musen og løven der hjælper hinanden.
  • Hundekoldt En varm fortælling om savn og hjælpsomhed. I et stille, snedækket landskab lander en helikopter fyldt med larmende turister. Da turisterne tager afsted igen, er det snedækkede landskab atter stille, men nu efterladt med skrald og en glemt taske … med den lille, bange hund Mishou i! Heldigvis gemmer der sig lige under sneen fire hjælpsomme sneharer, som tager sig af Mishou. De prøver at hjælpe Mishou hjem, men hver gang går det galt. Heldigvis hygger de fem dyr sig enormt godt sammen, og det holder Mishous savn på afstand. Men så en dag, midt i en sneboldskamp, kommer helikopteren og Mishous ejer tilbage – denne gang tager hun ikke afsted uden Mishou.
  • Isbjørnen Ursa Der er meget smukt, men også koldt på Nordpolen. Isbjørneungen Ursa er blevet væk og vandrer alene rundt for at finde sin mor. Undervejs møder Ursa mange forskellige dyr, både rensdyr, sæler, sneugler og hvaler. Det er dog ikke alle dyr, der er lige venlige, og Ursa må passe på. Med lidt hjælp lykkes det heldigvis til sidst Ursa at blive genforenet med sin mor i nordlysets skær.
  • Zebraen Zibilla Zibilla er anderledes, og de andre børn på skolen holder hende udenfor. Et tilfældigt og eventyrligt møde med en vild løve giver hende modet til tage kampen op.

Der er ingen tilmelding. Der er pladser "efter først mølle" princippet. Filmene er velegnet fra 3 år.