Lørdagsfilm Hunden Ib
Hunden Ib læser en tyk bog

Om dette arrangement

Tid
10:30 - 11:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Biografen i Farum Kulturhus
Target
For børn
Film for børn

Lørdagsfilm for børn

16.03.24
Børnebiblioteket i Farum viser film for børn og deres voksne i biografen i Farum Kulturhus.

Vi viser flere små fantastiske, fantasifulde og dejlige film fra filmstriben. Få en god oplevelse med dit barn og se:

Den alt for lille hytte Bedstefar slår det sidste søm i en sød lille hytte, han har lavet til sit barnebarn. Men drengen synes den er lidt for lille, og øv! Der er endda en orm indeni!
Hunden Ib læser en tyk bog Ib vil læse en tyk bog for musen. Men musen forstår ikke, hvad Ib læser. Da de beslutter sig for, at det ikke gør noget, forstår de begge to bogen meget bedre.
Vitello ønsker sig en hund Vitello får mange ideer, nogle af dem er gode, nogle er ikke så gode. Den ide med at han skal have en hund, er nok en af hans allerbedste ideer. Men det synes Mor desværre ikke. Hun vil overhovedet ikke høre tale om en hund. Men hvis man ikke kan få en hund, så kan man vel være en…
Hugo og Holger En varm fortælling om to umage venner, der har en ting til fælles: De føler, at de ikke rigtigt passer ind. Drengen Hugo drømmer om at få en hund. En dag møder han elefantungen Holger. Hugo ser ikke særlig godt, så han tror, Holger er en hund, og tager ham med hjem. Og nu opstår et venskab, der understreger, at ting ikke altid er, hvad de giver sig ud for; det afhænger af øjnene, der ser.
Will-Bot - ven eller fjende Will-Bot er en lille robot, som er bange for alt - også selv om der slet ingenting sker på hans lille planet. Han patruljerer hver dag og holder sine overvågningskameraer funktionsdygtige. En dag lander et mørkt rumskib, og en farligt udseende kæmpe robot inviterer Will-Bot til et møde på et udvalgt sted. Af ren nervøsitet ænser den lille robot ikke, at den store robot har venlige intentioner og ender med at slynge sin nunchaku vildt omkring sig. Den store robot finder sit våben frem. Alt håb syntes ude, men måske er tvekamp ikke den eneste udvej.
Den lille hjælper En antikvar opdager, at bøgerne i butikken bliver spist af møl. En lille sulten flagermus viser sig at kunne være alletiders hjælper.

Filmene varer ialt ca. 1 time, men man må gerne liste ud før. Velegnet fra 3 år. Der er ingen tilmelding og man får pladser efter "først til mølle" princippet.

Materialer