film for børn i Farum
Vitello

Om dette arrangement

Tid
10:30 - 11:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For børn
Film for børn

Lørdagsfilm for børn UDSOLGT

28.11.20
Børnebiblioteket og Ole Seyler viser flere små sjove og dejlige film for små børn og deres voksne i biografen i Farum Kulturhus.

Kom gratis i biografen og få en dejlig hyggestund med dit barn eller barnebarn. Vi viser 10 små tegnefilm heraf en del med hunde i hovedrollen.

Hunden Ib – Ib gynger højt Ib keder sig. Han går hen på legepladsen og sætter sig på en gynge. Han gynger højt. Megahøjt. Så højt, at han snurrer rundt om overlæggeren. 
Hunden Ib -  Ib tager sin lasso Ib vil have at katten siger undskyld, da den har svinget Musen i halen. Men det vil katten ikke. Da slagteren kommer, får Ib en uventet mulighed for at sætte katten på plads. 
Min lille hund Mester - Et hundeliv Thomas er ikke tilfreds med, at Mester altid ligger i sofaen eller i Thomas’ seng eller læser i Thomas' avis. Mester opfører sig efterhånden mere som et menneske end en hund! Mester kan ikke se, hvad problemet er. Thomas prøver ihærdigt at opdrage Mester til at være en rigtig hund, prøver med halsbånd, hundekurv og hundemad, men må ret hurtigt sande at Mester ikke er en hund man så let kommer til at lave om på. Måske er det ligefrem Thomas selv, som skal forandre sig. 
Min lille hund Mester - Aben og skildpadden Thomas prøver at opdrage Mester ved at fortælle ham historier om dyr. Men Mester synes ikke, at Thomas ved noget som helst om dyr, for alle hans historier handler om dyr, der er ikke er søde ved hinanden. Faktisk er Mester overbevist om, at fortællingerne handler om mennesker, der er forklædt som dyr. Men hvis han bare kan få lov til at ligge i sofaen, mens Thomas fortæller sine menneskehistorier om dyr, så kan han godt gå med til at høre dem. 
Vitello er bagvendt Vitello vågner og er træt af alt. Træt af at bo I et rækkehus med en mor der hele tiden laver spaghetti, og en far der ikke er der. Træt af sine to irriterende venner, Max og Hasse, træt af møgungen William, træt af cornflakes med mælk. Men så kan man jo heldigvis gøre alting bagvendt… 
Naboer En eventyrlig, lille dukkefilm om godt og dårligt naboskab. Beboerne i et fem-etages hus går hinanden på nerverne. Der er larm alle vegne fra: De spiller musik, banker, hopper, borer og skramler. Men en dag kommer en af beboerne til kortslutte strømmen. Det fører naboerne sammen, og på overraskende vis får de løst deres problemer. 
Rita & Krokodille - Jul Rita og Krokodille får besøg af Boris, der skal være med til at bage peberkager, men Krokodille vil meget gerne spise både dejen og de færdige kager.
Den lille grå ulv - Vinter Det er vinter i skoven. Der er sne overalt, og alle dyrene ligger i ly for kulden. Men den lille grå ulv er ensom, sulten og trist. Vinden suser og bider i hans snude. Men hov, hvad var det? Midt i sneen finder han en mærkelig ting. En bog? Hvad kan den bruges til? Kan han spise den eller søge ly for vinden med den? Bogen viser sig at være fuld af eventyr, og den minder den lille grå ulv om sommer og varmere tider. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Nu kan den lille grå ulv måske bedre falde til ro?
Vuf - en ny ven En aften sidder en tegner bøjet over sin tegneblok ved sit skrivebord. Han er træt og frustreret, men han får tegnet en skitse af hunden Vuf. Men Vuf når ikke at få tegnet sin sidste pote, inden papiret bliver krøllet sammen og kasseret. Hvordan skal Vuf nu komme op til blyanten på bordet, når han er fanget på papirkuglen? Vuf finder en kreativ løsning, der beviser, at en god fantasi baner vejen for mange udfordringer – og så får han oven i købet en ny ven med på vejen. 
Prik og Plet står på ørerne  Prik og Plet tager i cirkus. De ser klovne og jonglører og en elefant. Men de er mest imponerede af akrobaterne. Bagefter prøver Prik og Plet at lave vejrmøller, men det er svært. Til gengæld er de gode til at stå på ørerne.


Samlet varighed ca. 1 time, men du må gerne gå før. Filmene er egnet fra 3 år.  Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger om forholdsregler ved COVID-19.  Hent gratis billetter til både børn og voksne.

 

 

Materialer