Om dette arrangement

Tid
10:00 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Foredrag & debat

AFLYST! Guidet fælleslæsning går online

14.04.21
Mens bibliotekerne er lukkede, og vi alle skal holde afstand, så åbner vi for en række online novelleoplæsninger kaldet guidet fælleslæsning.

Her vil de to læseguider Ann-Lisbeth Holm og Pernille Poulsen hver uge sørge for, at I får en hyggelig time i selskab med god litteratur og gode snakke - online. 
 
Alle kan deltage uanset baggrund og alder, og det kræver ingen forberedelse. Det er nemlig læseguiden, der læser op. Teksten vil typisk være en novelle og nogle gange et digt. Der vil være en del små pauser i oplæsningen, hvor ordet er frit. Her kan emner fra den læste tekst diskuteres, eller man kan stille spørgsmål til teksten. Selv om det kommer til at foregå online, så håber vi stadig at højtlæsningen og den løbende snak, kan skabe en følelse af fællesskab i en tid, hvor mange er meget alene – samt give anledning til gode snakke undervejs, sådan som det plejer at være, når vi afholder guidet fælleslæsning på biblioteket. Deltager antal er max. 10 personer.

Sådan deltager du

Du tilmelder dig ved at skrive en mail senest kl 12.00 dagen før til app1@furesoe.dk
På selve dagen for arrangementet får du tilsendt et link til det digitale møderum. Klik på dette link, når arrangementet starter. Du deltager fra din egen skærm, hvadenten det er en smartphone, en iPad eller en PC, og så skal du bare sætte dig godt tilrette og være klar med kaffen derhjemme.