Mette Frobenius

Om dette arrangement

Tid
16:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Foredrag & debat

Frobenius og Wivel er vilde med bøger

19.08.21
Oplev Mette Frobenius og Thomas Wivel i et passioneret forsvar for bøger

Vi skyder bogsæsonen i gang med et underholdende indspark fra Mette Frobenius og Thomas Wivel. De to optrådte første gang med showet på den allerførste Lun på Ord festival. Nu besøger de os igen – denne gang i Farum, hvor Mette Frobenius voksede op. 

Komikerne Mette Frobenius og Thomas Wivel tager i 2021 landet rundt med showet ”Vild med ord” – et show der formidler glæden ved bøger og litteratur. Til showet har de en stor stabel yndlingsbøger med: Klassikere, digtsamlinger, romaner og novellesamlinger, og de kommer rundt i hele bogreolen, taler om yndlingsbøger, fortæller personlige historier og anekdoter, der knytter sig til bøgerne og forfatterne.

Undervejs får publikum mulighed for at deltage med input og spørgsmål. Der bliver grinet, grædt og delt læse-oplevelser. Det er informativt og underholdende – og giver forhåbentligt tip til nye bøger der skal læses. 

Frobenius og Wivel formidler med erfaring og glimt i øjet, og slår fast, at : " Bøger er stadigt vigtige i en tid, hvor mange af vores indtryk kommer fra en skærm. På skærmen er der ikke tid til at stoppe op og tænke sig om og mærke efter. Når vi læser en bog, bestemmer vi selv tempoet, og vi laver selv billederne i vores hoved. Ligesom man med de helt store læseoplevelser nogle gange kan huske, hvor man var, da man læste bogen”

Thomas Wivel og Mette Frobenius har været komikere siden starten af 1990'erne. Begge interesserer sig for ytringsfrihed, og sammen har de blandt andet skrevet bogen ”Det moderne parforhold” og arbejdet på satirehæftet Blæksprutten.

Arrangementet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Gratis men kræver tilmelding