Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Litteratur

Guidet fælleslæsning for unge 14.januar

14.01.20
Åben læsegruppe
  • Højtlæsning for unge - lille gruppe max 8 deltagere
  • Ingen forberedelse - bare mød op
  • Pause i oplæsningen - plads til samtaler
  • Litteratur og hyggeligt samvær i trygge omgivelser

Litteraturformidler Pernille Poulsen er uddannet læseguide og gennemfører i januar en række drop-in læseklubber med fokus på oplæsning og litteratursnak. Man skal ikke forberede sig til læsningen, for det er læseguiden, der læser op.
Teksten vil typisk være en novelle og nogle gange også et digt. Der vil være en del små pauser i oplæsningen, hvor ordet er frit. Her kan emner fra den læste tekst diskuteres,eller man kan stille spørgsmål til teksten.
Alle deltagere får udleveret dagens tekst, så man selv kan følge med i læsningen. Højtlæsningen skaber en følelse af fællesskab, fordi man er samlet om at lytte til den samme stemme.
Læseguiden har ansvaret for valget af god litteratur og for at veksle mellem oplæsning og samtale.

Guidet fælleslæsning er en metode udviklet af The Reader Organisation i England, som siden 2002 har skabt fællesskaber omkring litteratur gennem metoden Shared Reading. Læs mere om den danske forening for guidet fælleslæsning på laeseforeningen.dk

Tilmelding
Det er gratis at deltage og du behøver ikke komme alle gange. Tilmeld dig ved at sende en mail med dit navn til Pernille Poulsen på: e-mail: app1@furesoe.dk

Datoer:
Tirsdag 07. januar 2020 kl. 16 - 17.30
Tirsdag 14. januar 2020 kl. 16 - 17.30
Tirsdag 21. januar 2020 kl. 16 - 17.30

Gruppen mødes i et lokale i børnebiblioteket på Farum Bibliotek. Spørg efter Pernille.