Kristian Leth

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
60/50
Bibliotek
Target
For alle
Litteratur

Kristian Leth

11.10.22
Forfatteraften

New York-forfatteren lægger vejen forbi Farum Bibliotek på et af sine besøg i Danmark. Kristian Leth er aktuel med bogen ’En vej ud af tågen’, som har modtaget smuk kritik. Kristian Leth er et sandt kulturelt multitalent, der nyder stor anerkendelse for sit forfatterskab og sin musikerkarriere. Han er også kendt som Jørgen Leths søn, et faktum han aldrig har været særligt ekspressiv omkring.

I bogen dykker han ned i barndommens erindringer og sætter ord på ikke bare sin egen fars svigt, men på en hel generation af fædre, der ikke tog deres ansvar alvorligt. Kristian Leths ord er smertefulde, reflekterende og poetiske – og meget langt fra et hævn- eller vredestogt. ’En vej ud af tågen’ er ikke en roman, det er heller ikke erindringer, men måske et essay. Om at huske det glemte, om at eje sin egen fortælling, om at være far og om at fortælle historier.

Kristian Leth er født 1980; han er uddannet fra Forfatterskolen i 2002 og har skrevet en lang række bøger. Derudover er han musiker, frontmand i bandet ’The William Blakes’, radiovært, foredragsholder, debattør mm. 

Farum Bibliotek
Tirsdag 11. oktober kl. 19
Billetter på furbib.dk 60 kr. / klubpris 50 kr.