Katrine Muff

Om dette arrangement

Tid
11:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Musik

Syng med Katrine Muff

05.11.22
Smittende musikglæde

Bliv glad i låget, syng med, lær noget nyt, lyt til Katrines friske stemme og skønne grin. Kan du ikke synge, siger du? Jo du kan, siger Katrine Muff!
Lørdagsunderholdningen i Caféen står nemlig på samvær med Katrine Muff, kendt fra DRs musikprogrammer, og du kan forvente smittende formidling, dejlig musik og fællessang, som tager os med til nogle af de nye sange i Højskolesangbogen. 

Katrine Muff nyder at synge og brænder for at få alle til at stemme i, fordi vi bliver glade af at synge sammen. Senest har hun fået hele Danmark med, når hun har ladet sangglæden strømme ud gennem vores TV-skærme til ’Fællessang’ fredag aften på DR. Hendes passion for formidling, toner og fællesskabet omkring sang smitter, når hun fortæller ærligt og humoristisk om at være tro mod sin egen stemme og møde fællesskabet i musikken.

Katrine Muff Enevoldsen er musiker, komponist og korleder. Hun har tidligere sunget sig gennem TV-programmer som ’Fra Skrål til Skønsang’ og ’Live fra Højskolesangbogen’ sammen med Mathias Hammer.

Kulturcaféen, Farum Kulturhus
Lørdag 5. november kl. 11.30
Ingen tilmelding – mød bare op
Furesø Bibliotekerne og Farum Kulturhus inviterer