Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Udstilling

Kina i Farum

21.11.19
Samtidskunst & litteratur

Sammen med Furesø Kunstforening og Farum Kulturhus inviterer vi til en aften i det kinesiske tegn. I takt med at vi får flere kinesiske forfattere på hylderne, stiller vi skarpt på ny kinesisk litteratur med oversætter Peter Damgaard i spidsen. Damgaard har forlaget Sand & Jern sammen med Frederik Gaub, og de vil give nogle bud på tidens bedste kinesiske forfattere og fortælle om processen med at oversætte fra kinesisk til dansk.


Fra de litterære billeder kan publikum gå videre til billedkunstens verden og få et preview på en ny udstilling i Kulturhuset. Kunstforeningen har kurateret en udstilling med værker af danske og kinesiske kunstnere, der afspejler kulturmødet og et mangeårigt samarbejde mellem kunstnergruppen Corner og Kina. Oplev Jens Bohr, Alba Enstrøm, Lars Heiberg og Lars Ravn samt kinesiske Tong Wang, der alle udstiller i Galleriet sammen med unge kinesiske kunstnere. Billedhugger Pontus Kjerrman introducerer udstillingen.
 

Farum Bibliotek, Torsdag 21. november kl. 19. Der er gratis adgang, men begræsede pladser, så hent din gratis billet på linket til venstre.

Tags