Samfundsvidenskab på nettet

Her finder du links til gode sider på nettet om samfundsfag!

AltingetAltinget giver dig indblik i det politiske arbejde på Christiansborg. Såvel forhandlingerne i folketingssalen som arbejdet i Folketingets udvalg dækkes. I databasen finder man ligeledes 19 fagpolitiske portaler, der giver et særligt overblik og indblik i områder som fx: fødevarer, arbejdsmarked, energi & klima og Christiansborg. Har du brug for oplysninger om aktuel lovgivning eller det politiske arbejde i Danmark, er Altinget et godt sted at starte.

Danmarks StatistikHer finder du den officielle danske statistik for fx befolkningstal, levevilkår, forbrug og uddannelse. I Statistikbanken kan du trække mere specielle tabeller, og data kan vises i forskellige formater. Det er gratis at oprette sig som bruger af Statistikbanken. Du finder også en side med links til andre landes statistikbureauer.

Europa World PlusArtikler om 250 lande og landområder. Med statistik og om landenes politiske, historiske, sociale og økonomiske udvikling.

Faktalink : Artikler om aktuelle og klassiske emner. Med forslag til videre læsning på biblioteket og Internettet.

Statsministeriet : Liste med samtlige ministerier

Folketinget : Folketingets hjemmeside hvor du kan finde nyheder, lovforslag og medlemmer og udvalg på Christiansborg.

EU / Europa-kommissionen / Folketingets EU-oplysning.

På samme måde kan andre landes officielle hjemmeside også være relevante. F.eks. kan du finde oplysninger om USA på www.usa.gov