Sprogfitness-lege 2022

Børnebiblioteket er desværre ikke med den 6. maj 2022 når den landsdækkende årlige Sprogfitness event bliver afholdt, men I kan selv lave legene og vi hjælper gerne med udlån af rekvisitter til mange af legene hvis I kontakter børnebiblioteket.

Vi elsker sprog - at tale, læse, skrive, lytte og selvfølgelig at lege med det.
Sprogfitness startede som et projekt i 2013, der fik støtte af Slots- og Kulturstyrelsen. Sprogfitness udvikles i et samarbejde mellem Aalborg bibliotekerne og UCN pædagog- og læreruddannelsen, der hvert år producere nye lege.

Furesø børnebibliotek har sammen med dagtilbud og 0. kl. været med fra 2017 -2019 til den årlige sprogfitnessdag og vil derfor gerne opfordre til at I selv fejre dagen med nogle af legene som I kan finde via dette link. Der er kommet nogle nye lege og videoer til de 5-7 årige som I kan finde her. Det behøver ikke være på den planlangte dag. Sprogfitness kan leges alle dage i hele året.

Kontakt børnebiblioteket på fbb@furesoe.dk hvis I vil have hjælp til at komme i gang og/eller låne rekvisitter. De udlånes efter først til mølle princippet. Vi har rekvisitter til følgende lege:
Billedjagt, Billedjagt, Find ABC, Mimak Makker, Ordet er giftigt, Rim-makker, Slangemor, Skatteøerne, Trylledrikken, og YD YD, leg med lyd. 

Materialer