Efterårsprogrammet 2018

Velkommen til vores efterårsprogram

Vi glæder os til at lægge biblioteksrum til fællesskaber omkring viden, debat og oplevelser. Der er faglige foredrag om emner så forskellige som musik, bæredygtighed og overgangsalder, deltag i debat om modersmål og sprogpolitik eller i digtworkshop hvor bøger bliver klippet op og genbrugt til nye digte. 

Vi trækker forsøgsvis et Københavner-fænomen til Furesø, nemlig en musikquiz, hvor man dyster i hold på paratviden om pop og rock.

Programmet byder naturligvis også på oplevelser med litteraturen. En af bibliotekets fornemme opgaver er at formidle litteratur, og i mødet mellem forfattere og læsere kan der opstå en særlig form for magi, når publikum inviteres med indenfor i forfatterens arbejdsværelse. Ofte får man lagt nye dimensioner til læseoplevelsen og til forståelse af romanuniverset. Glæd dig til at møde flere af landets største stjerner dette efterår: Helle Helle, Kim Leine, Leonora Christina Skov og Birgithe Kosovic med deres nyeste romaner.

Arrangementerne i Hareskov laves i samarbejde med Hareskov Sogn og Hareskovby Medborgerforening og med beredskab som fælles tema. Sammen med Spil Dansk i Furesø arrangeres fællessang på Spil Dansk Dagen, og et operaforedrag knytter an til det lokale Spil Dansk tema, hvor året 1943 markeres i uge 43.