Nye film på Filmstriben

19.02.19
Masser af nyt filmguf på Filmstriben

Under træet | Komedie-drama. Agnes smider sin mand Atli ud af hjemmet, og nægter at lade ham se deres datter Ása. Atli flytter hjem til sine forældre, der er i en bitter nabostrid omkring et træ, som kaster en skygge på naboens terrasse. 'Under træet' er forrygende sort komedie, som de kun kan lave dem i Island.

Ud af intet | Spillefilm thriller 2017. Katjas verden styrter sammen, da hendes tyrkiske mand og søn bliver dræbt af en bombe i Hamborg. Det er et højreekstremistisk terrorangreb, og retssagen får et uventet resultat. Katja søger nu selv retfærdighed.

Generation wealth | Dokumentar2018. Dokumentarfilm. Fotograf og filmskaber Lauren Greenfield (f. 1966) har i over 25 år dokumenteret USAs rigeste og ikke mindst de nyriges surrealistiske livsstil. Et studie i overfladedyrkelse og socialpsykologi, hvor tomheden truer bag den glitrende og glamourøse facade.

Överlevarna | Dokumentar2016. Fire svenske familier, i alt 19 personer, fejrede jul på paradisstranden i Khao Lak i 2004. Klokken 10:45 anden juledag var kun tre voksne og to børn stadig i live. Hvordan var det muligt at leve videre - når alt, der er værd at leve for, er borte? Det overraskende svar får vi ti år senere - i en gribende beretning om dybt venskab, kærlighed og det gode i livet.

Ghost stories | Spillefilm gyserfilm 2017. En skeptisk professor bliver sat på prøve, da han modtager en fil med tre sager af uforklarlig og overnaturlig karakter. De tre mystiske sager virker desuden til at være knyttet til hans eget liv.


Se alle de nyeste film præsenteret her