Herlufsholm Fantasy Bogmesse udskriver novellekonkurrence

08.06.18
Vind en tur til Warner Bros Studio i London

I 2012 blev Herlufsholm Fantasy Bogmesse for første gang afholdt på Herlufsholm Kostskole. Det blev så stor en succes, at arrangementet er blevet en fast tilbagevendende begivenhed. Bogmessen afholdes i efterårsferien, nemlig fredag og lørdag den 19.-20.oktober. Her er der mulighed for at møde de mest populære forfattere inden for fantasy genren, landets bogforlag vil være repræsenteret med gode tilbud, diverse rollespilsforeninger vil lave events og meget, meget mere.

Konkurrencen
Forud for bogmessen udskrives en novellekonkurrence, hvor børn og unge har mulighed for at indsende deres egen fantasynovelle. Konkurrencedeltagerne inddeles i tre alderskategorier, og de bedste noveller inden for hver kategori går videre til hovedkonkurrencen, hvor en jury bestående af de tre forfattere Nicole Boyle Rødtnes, Michael Kamp og Nanna Foss vil udvælge de endelige vindere. De tre kategorier er opdelt efter alder. Der er en kategori for de 10-12 årige, en for 13-15 årige og en for de 16-18-årige.

Vejen til finalen går gennem tre runder: Første runde er lokal. Den lokale vinder i hver kategori går videre til anden runde, som er regional. Vinderen af den regionale runde går til den sidste runde, som er den landsdækkende finale. Vinderne i finalen får direkte besked senest den 12 oktober. Offentliggørelsen af vinderne og præmieoverrækkelsen finder sted den 20. oktober på Herlufsholm Fantasy Bogmesse.  

Der er flotte præmier at vinde. 

Alle andenpladser vinder et gavekort til Bog & Idé, sponsoreret af Langes Bog og Idé i Næstved, mens første præmien i hver kategori i år er en tur til Warner Bros Studio i London incl. rejsegavekort til fly. Vinderne af første præmierne får deres noveller udgivet af Tellerup på bibzone.dk samt en illustration af grafiker Danielle Finnster.

Læs meget mere om hvordan du deltager i folderen, der er link til herunder eller skriv til fbb@furesoe.dk, hvis du har lyst til at deltage. Sidste frist for indsendelse af bidrag er fredag den 14. september.

Filer
Materialer