Silhuet af person der sidder med fugl på armen med teksten: Når livet gør ondt
Når livet gør ondt

Når livet gør ondt - for de unge

29.08.18
Du er ikke alene

Går du med tanker, der er svære at dele med andre? Har du brug for at dele en oplevelse? Alle kan få brug for hjælp, og du skal vide, at hvad enten det handler om ulykkelig kærlighed, problemer derhjemme, selvskade, selvmordstanker, ensomhed, angst, mobning, sorg eller seksualitet, så er der nogen at tale med.

  • Bornungesorg.dk: Børn, Unge & Sorg tilbyder gratis hjælp til børn og unge, hvis forældre eller søskende er alvorligt syge eller døde, og der er mulighed for at møde andre unge i samme situation.
  • Dr.dk/tvaers: På sitet Tværs finder du videoer, podcasts og artikler med historier om og af unge inden for stort set alle emner såsom misbrug, angst, spiseforstyrrelser, problemer med lavt selvværd eller ensomhed.
  • Girltalk.dk: Hos Girltalk kan piger mellem 12-24 år få talt om de svære tanker og følelser bl.a. gennem chatrådgivningen, der har åbent kl. 18.30-22.30, fredag-lørdag kl. 19-21 eller via SMS på 8 900 800.
  • Etniskung.dk: Etnisk Ung hjælper unge med minoritetsbaggrund og rådgiver om æresrelaterede konflikter. Du kan ringe til deres hotline på tlf. 70 27 76 66 døgnet rundt og få talt om din situation.
  • Ungpaalinje.dk: Ung På Linje og Ung Online er for unge mellem 13 og 30 år, der mangler nogen at tale med. Her sidder andre unge klar til at lytte og støtte med en snak. Tlf. 70 12 10 00 har åbent søndag-fredag kl. 19-22
  • Ungekompasset.dk: Ungekompasset er en digital GPS, for alle unge, der leder efter hjælp. Her er alle de forskellige tilbud samlet i en database, hvor du nemt kan finde ud af, hvor du går hen for at få hjælp.
  • Ventilen.dk: Ventilen er et mødested for unge, som føler sig ensomme og gerne vil mødes med andre. Ventilen har 14 mødesteder rundt om i Danmark.