Efterårets program

Efterårets program for det voksne publikum er klar!

26.07.22
Læs programmet her eller hent et eksemplar på biblioteket

Med bibliotekets efterårsprogram vil vi gerne inspirere til at dykke ned i nogle nyere og virkelig gode forfattere, der har stærke fortællinger på hjerte. Endnu før farverne skifter på træerne, får vi besøg af forfatter Stine Askov, der fortæller om sin medrivende og elskelige bog ´Nøjsomheden´. I oktober fortæller Kristian Leth om en opvækst med en fraværende far gennem den personlige bog ´En vej ud af tågen´.

Sidst i oktober tager den unge forfatter Daniel Dalgaard os tilbage til besættelsestiden på Bornholm og ind i en svimlende fortælling med romanen ´Sfinx´. Sidst i denne række af stærke fortællinger kommer forfatter Christina Englund og åbner op for den unge, amerikanske fotograf Francesca Woodmans kunstneriske verden, hvis liv endte tragisk.

Ord er dog ikke kun skrevne, de er også sungne. Så man kan sætte øret op efter et jubilæumsforedrag for Bruce Springsteens album Nebraska og fællessang med Katrine Muff, som vi kender fra DRs Fællessang. Med dette efterårsprogram sætter biblioteket også luppen på alt det uskrevne – nemlig at FNs verdensmål er en slags rettesnor for vores arrangementer og aktiviteter.

Tegn en bog, Skrivegruppe for psykisk sårbare, Strikkecafé og Guidet fælleslæsning opfordrer til fællesskab, som et led i at styrke mental sundhed og trivsel - et af de 17 verdensmål. Endvidere tager vi også verdensmålet om en klimaindsats til os med foredraget Grøn rejseglæde, som er en slags opfordring til mindre CO2 udslip, når man rejser rundt i verden.

Dyk ned i programmet og lad jer inspirere. Læsesæson sæt i gang.

 

Filer