Læsekreds med ukrainsk litteratur
Læsekreds med ukrainsk litteratur

Læsekreds med ukrainsk litteratur

31.03.22
Vil du læse ukrainsk litteratur? Biblioteket opretter ny læsekreds

Vi befinder os i en tid, hvor der er krig i Europa, og vi får nye medborgere fra Ukraine. Måske er du nysgerrig på litteratur fra Ukraine – i så fald kan du komme til opstartsmøde d. 7. april kl. 17 på Farum Bibliotek. 
Ukrainsk litteratur finder sjældent vej til Danmark, men der er heldigvis nogle få og rigtig fine oversættelser af nyere romaner. Hvis du kunne tænke dig at møde andre interesserede og læse nogle udvalgte bøger og dele din læseoplevelse, så har du chancen nu. 
Læsekredsen mødes på Farum Bibliotek på følgende tirsdage 10. maj & 7. juni kl. 17-18 og igen 16. august & 13. september ligeledes kl. 17-18.
På mødet d. 7. april udleveres den første roman.
Biblioteket skaffer bøgerne, som deltagerne har en måneds tid til at læse, hvorefter man mødes og får nogle gode snakke om læseoplevelsen. På mødet d. 7. april udleveres en guide, som deltagerne derefter kan bruge på egen hånd.
Formålet er at give danske læsere lejlighed til et lille kig ind i det litterære univers, som vores nye medborgere kender som deres.  At læse et lands litteratur bidrager til forståelse af en kultur og et folk, der måske er fremmed …. og måske alligevel slet ikke. 
Opstartsmødet kræver tilmelding til alho@furesoe.dk 
 

Tags