Tarantino og andre filmperler på Filmstriben

16.02.18
Se film med Filmstriben

På Filmstriben kan du, når du er oprettet som låner, hver måned se tre film ganske gratis! Du skal bare logge på med cpr. nr. og den pinkode, du normalt bruger på biblioteket. Tag selv et kig her: Filmstriben

Filmstriben indeholder et hav af kvalitetsfilm. Se blot nogle her:

The hateful eight: Spillefilmwestern 2015. En diligence er på vej mod Red Rock. Om bord er en dusørjæger med sin fange. En anden dusørjæger og den kommende sherif i Red Rock entrer også diligencen. Snestorm tvinger det lille selskab til at søge ly i en manufakturhandel. Her venter mænd med en egen grum dagsorden.

Små hvide løgne: Max og vennerne tager på strandferie på trods af, at deres ven Ludo ligger på hospitalet og svæver mellem liv og død. Det bliver dog en ferie de sent vil glemme.

Spurven: Om sangeren Edith Piaf (1915-1963) der lagde verden for sine fødder, men også fløj så højt - sprut, piller og morfin - at hun nødvendigvis måtte brænde vingerne.

Mr. Morgan's last love: Den pensionerede filosofiprofessor Matthew Morgan mister lysten til livet efter sin kones død. Da ham møder den unge danseinstruktør Pauline giver deres venskab ham for en stund livsglæden tilbage.

Flammen og citronen: Vi skriver 1944, og modstandskampen mod den tyske besættelsesmagt er spidset til. Flammen og Citronen er specialister i stikkerlikvideringer. Men med den smukke dobbeltagent Kettys opdukken, bliver det stadigt mere kompliceret at finde ud af, hvem der er fjender og venner.

Materialer