Bestil en bogpose to go

14.05.20
Savner du at have en god bog mellem hænderne? Nu kan du bestille en bogpose og hente den på Farum eller Værløse Bibliotek ved nogle alternative biblioteksdøre

I Furesø må vi af forskellige grunde vente lidt endnu med at slå biblioteksdørene op, men fra mandag den 18.maj tilbyder vi udlån og aflevering. Vi finder bøgerne, pakker dem og udleverer bogposerne efter sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Kulturhusene har nemlig stadig lukket.

Nederst på denne side er der to formularer - en til voksne og en til børn, som du skal udfylde, hvis du ønsker en bogpose. Når vi har modtaget din bestilling og pakket dine bøger, sender vi dig en mail med praktiske oplysninger om afhentning af din bogpose. HUSK at medbringe dit afhentningsnummer, som fremgår af mailen. Vær opmærksom på, at der kan være flere dages leveringstid, så vent tålmodigt på en mail fra os. Vores pakkehold gør alt, hvad de kan for at ekspedere hver bestilling så hurtigt som overhovedet muligt. Foretrækker du at ringe til os, kan du ringe hverdage mellem kl. 10 og 12 på tlf 7235 4605. 

Vigtigt:
•  Bestilte bogposer henter du i Farum eller Værløse. Farum: Følg skilte fra hovedindgangen til Farum Kulturhus. Værløse: Udlevering foregår ved branddør ud mod bibliotekshaven. Følg skilte fra p-pladsen på bagsiden af biblioteket.
•  Du kan aflevere både nyt og gammelt i automaterne ved de to biblioteker (fra mandag den 18. maj). Du kan også aflevere til personlaet der, hvor der udleveres bogposer.
•  Hvis du har reserverede bøger stående til afhentning fra FØR Corona-lukningen, kan du skrive dit afhentningsnummer i formularen, så kan vi lægge dem i bogposen. Har du specifikke ønsker, anbefaler vi, at du reserverer materialet på furbib.dk. Du er også velkommen til at ringe til os på ovenstående telefonnummer.

I hver bogpose pakker vi 5-6 bøger. Udfyld en formular for hver pose, I ønsker. Bestil bogpose til voksne her eller Bestil bogpose til børn og unge her

Tags