Livestreaming

Biblioteket livestreamer

22.04.21
Mød Stresslæge Trine Rønnov og forfatterne Jonas T. Bengtsson og Dy Plambeck 

Fra Furesø Bibliotekernes forårsprogram kan du i april møde tre spændende gæster online: Stresslæge Trine Rønnov og forfatterne Jonas T. Bengtsson og Dy Plambeck 

  Stresslæge Trine Rønnov, torsdag 8. april kl. 19-20 : Hvordan kan vi blive mere omsorgsfulde over for os selv? For nogle har corona-tiden betydet, at vi har fået øjnene op for, hvad der skaber nærvær i hverdagen. For andre har det været en stressende periode. Men fælles for begge er, at vi har mærket, både hvad der stresser og hvad der gør, at vi mere til stede i vores eget liv. Stresslæge Trine Rønnov taler med litteraturformidler Ann-Lisbeth Holm om, hvordan vi kan bruge de gode oplevelser til at skabe en nærværende og mindful hverdag.

  Forfatter Jonas T. Bengtsson, mandag 12. april kl. 19-20: Jonas T. Bengtsson er aktuel med sin femte roman ’Fra blokken’ – en rå fortælling fra det københavnske Nordvest. Romanen følger tre barndomsvenner fra blokken, hvis liv har udviklet sig helt forskelligt og dog stadig giver dem udfordringer på kanten af samfundet. Bogen er elementært spændende med nuancerede person- og miljøbeskrivelser fortalt med sproglig præcision og overskud.  Mød ham i samtale med bibliotekar Helle Winther Olsen.


  Forfatter Dy Plambeck, torsdag 29. april kl. 19-20: I en samtale med litteraturformidler Ann-Lisbeth Holm fortæller Dy Plambeck om sin prisbelønnede roman ’Til min søster’ om søstrene Aya og Andrea. De to søstre befinder sig en stor del af romanen i Sverige, hvor de kører rundt med Ayas to-årige datter Nola og et jagtgevær i bilen. Romanen udstråler på en gang blid og rå spændstighed og emmer af kvindelig urkraft i sin skildring af kvinder, krop, sex og et liv i skyggen af volden. En vild hyldest til kvinders livskraft.

  Sådan ser du med

  • Hvis du har en facebook profil: Klik på linket til hvert arrangement og marker gerne at du er "interesseret" eller "deltager". Arrangementerne kræver ikke tilmelding som sådan, men det er rart for arrangørerne at vide, hvor mange, der er interesserede i at se med, og hvis du markerer, at du "deltager", så vil facebook minde dig om datoen. 
  • Hvis du IKKE har en facebook profil: Så kan du sagtens kigge med alligevel. Klik på linket til hvert arrangement og se med. Det kræver ingen form for tilmelding.