Illustration af ræv der læser og pindsvin der læser højt
Dyr der læser

Efterårets arrangementer for børn

11.08.20
Det bliver et efterår fuld af gode oplevelser og aktiviteter i børnehøjde

Kære børnefamilier
 

Vi glæder os mere end nogensinde til at kunne byde jer indenfor på bibliotekerne til et efterår fuld af gode oplevelser og aktiviteter. Der bliver rig mulighed for at hygge jer sammen med hinanden og med andre børnefamilier til kreative workshops, teaterforestilling, musik, bevægelse og meget mere. Tag på en eventyrlig rejse med Den Lille Prins i Stine Michels musikalske forestilling og hyg jer bagefter med fællesspisning i Café Frk.Fryd. Bevæg jer som stærke bongobjørne, dansende salsaslanger og andre dyr til børneyoga med musik.

De kreative kan bygge et hus til Kaptajn Underhyler, Spiderman eller hvem man nu har som yndllingsfigur fra bøgernes verden. Eller hvad med at bygge en raket og affyringsrampe og se hvis raket der mon flyver højest. Vores populære Halloweenværksted er efterhånden blevet en tradition, og så juler vi selvfølgelig i december.

Måske drømmer jeres familie om at skære ned på forbruget, leve mere klimavenligt og få bedre tid. Nanna Hyldgaard deler ud af sine råd og fortæller om, hvordan I som familie kan leve for det halve – og få tid til alt det vigtige.

Læs mere i børneprogrammet. Klik på billedet herunder - eller hent et eksemplar på biblioteket.