Åben bog i naturen
Åben bog i naturen

Frit lejde for aflevering og fjernelse af gebyrer

01.07.20
Du skal IKKE betale erstatning og gebyr for materialer lånt under corona-krisen

Der udsendes netop i disse dage en del hjemkaldelser, blokeringsvarsler og saldoopgørelser. Det skyldes, at vores system er tilbage til normal drift fra 1. juli. Men fortvivl ikke, hvis du er en af dem, der har fået en ubehagelig besked. Der vil være frit lejde for aflevering af materialer frem til og med den 15. juli. Det vil I praksis sige, at du skal aflevere alle materialer lånt i corona tiden og derefter henvende dig til personalet - enten på biblioteket eller ved at skrive til bibliotek@furesoe.dk, så sletter vi gebyrer og erstatningsbeløb. Det er vigtigt, at du afleverer alle materialer, før du henvender dig. Vi sletter naturligvis ikke gebyrer og erstatningsbeløb, der er pådraget før coronalukningen. 

Der er åbent på både Værløse og Farum bibliotek i den betjente åbningstid. Vær opmærksom på, at der er lukket alle lørdage henover sommeren. Kan du ikke komme i åbningtiden, er det muligt at aflevere i udendørs automater begge steder.
 

Specielt for Hareskov lånere

Borgere, der har lånt materialer på Hareskov Bibliotek, og som ikke har mulighed for at aflevere på Værløse eller Farum bibliotek, er velkomne til at skrive til bibliotek@furesoe.dk, så vil gebyret blive slettet. Har man ikke mulighed for at kontakte os på mail, vil der være åbent for personlig betjening på Hareskov Bibliotek onsdag og fredag kl. 10 - 12 i ugerne 32 og 33. Her kan man møde op, aflevere sine bøger og få slettet eventuelle gebyrer. Ingen lånere fra Hareskov Bibliotek vil således blive opkrævet gebyrer frem til og med den 15. august. Fra den 15. august gælder sædvanlige gebyrregler, da Hareskov Bibliotek holder åbent som sædvanlig fra den 15. august.