Cirkel med hjerte ovenpå en bog

Ny huskeliste på app og hjemmeside

29.04.20
Husk de bøger, du vil læse senere

Nu kan du forberede dig på gensynet med dit lokale bibliotek ved at huske de bøger, som du gerne vil låne, når bibliotekerne igen åbner. 

Har du fundet en god bog? Sæt den på huskelisten ved at klikke på hjertet. Herefter kan du finde den på en samlet liste på tværs af app og hjemmeside. 

Husk at opdatere app og logge ind på furbib.dk

Du skal først sikre dig, at du har den nyeste version af biblioteket-app´en. Den henter du på Google Play Store eller App Store. Nu kan du begynde at sætte materiale rpå huskelisten blot ved at klikke på det lille hjerte, der vises ved materialet.

Hvis du allerede har en huskeliste på hjemmesiden furbib.dk, kan denne nu synkroniseres med huskelisten i Biblioteket-app´en. Det gøres helt enkelt ved at logge ind på hjemmesiden én gang. Herefter vil de to huskelister synkronisere, så når du tilføjer et materiale til huskelisten i app´en, vil det også ses på listen på hjemmesiden og omvendt. 

To tidligere lister forsvinder

Den nyeste opdatering betyder, at de to lister ’Bøger jeg har læst’ og ’Materialer jeg har bedømt’ er blevet fjernet. Vi beklager, hvis dette er til gene.