Forsiden af sæsonprogrammet efteråret 2020
Sæsonprogram efteråret 2020

Sæsonprogram efterår 2020

11.08.20
Velkommen til et kulturelt efterår

Efterårets program er blevet til under ganske særlige omstændigheder. Nemlig i den lange periode, hvor personalet var hjemsendt under coronakrisen, hvor usikkerheden var stor, og hvor vi måtte aflyse forårsarrangementer på stribe. Kunne vi overhovedet planlægge forfatter- og foredragsaftener i efteråret, hvad nu hvis ikke forsamlingsbegrænsningen blev øget - og hvad nu hvis landet ville løbe ind i en ny genopblusning af virusen? Må vi overhovedet være sammen, synge sammen?

Derfor er programmet skabt på håb. Håb om, at vi igen kan mødes om litteratur, foredrag, musik og sang med passende afstand og i mindre forsamlinger, end vi plejer, så vi kan overholde de sundhedsfaglige anbefalinger. Håb om jeres forståelse for eventuelle aflysninger, programændringer og gentagelser fra forårssæsonen. Håb om, at I i det hele taget stadig har lyst til at deltage i biblioteksarrangementer. Håb om, at vi igen må synge sammen. Og vigtigst af alt håb om, at den i skrivende stund positive udvikling i smittetal ikke får tilbageslag.

Tekster og musik
Alt dette taget i ed, kan I glæde jer til at møde fire skønne, aktuelle forfattere. Thomas Korsgaard, Iben Mondrup og Tine Høeg foruden den lokale forfatter Anne Hjælmsø lægger alle vejen forbi. Vi tilbyder også en helt unik mulighed for at læse Marcel Proust sammen med Danmarks Proustekspert Neal Ashley Conrad Thing samt et inspirerende skriveværksted med forfatter Trine Andersen.På musiksiden inviteres du til musikforedrag om R.E.M, musikquiz, Spil Dansk fællessang og en fællessangsaften under ledelse af Mathias Hammer.

Se programmet herunder eller hent dit eksemplar på biblioteket.