Børn og unge

Her finder du inspiration, oplevelser og links til gode børne- og ungesider på nettet. Der er inspirationslister til både børn og unge i menuen til venstre.

Forældre til børn under 8 år kan anbefales at blive medlem af Familieklubben. Familieklubben er en god mulighed for at blive orienteret om arrangementer og nyheder fra biblioteket, specielt rettet mod børnefamilier. 

Biblioteket for unge og studerende
 

​Bibliotekerne er indrettet med mange steder, hvor du kan sidde og studere, læse, hygge og/eller bruge wifien til din bærbare pc eller en af bibliotekets pc'er. På hylderne kan du finde de sidste nye uge- og månedsblade, og de næsten nye kan lånes med hjem fx: Vi unge, Story/Vi Unge, Sirene, PC player, I form, Ungdomsskolen, In, Eurowoman og mange flere. 

Gameplay og Gaffa kan du også få et eksemplar med hjem af, så længe lager haves.

Du kan låne tegneserier, bøger, lydbøger, film og elektroniske spil til pc, playstation, xbox, wii og nintendo ds med hjem.

Hjemmefra kan du benytte en lang række e-resurser eller netmedier, hvor du fx kan læse udenlandske magasiner, se film, låne e-bøger eller lytte til lydbøger online. Det kræver blot, at du er indmeldt på Furesø Bibliotekerne og er borger i Furesø Kommune. Læs mere om vores mange Netmedier her