Furesø Bibliotekerne har fået ny hjemmeside

Læs her hvad det betyder for dig

Af Pernille

Adressen er stadig furbib.dk, men udseendet er et andet. Det meste vil dog være, som det plejer, men en del indhold og nogle enkelte funktioner har fået nye pladser. Måske skal du lige vænne dig til det – klik lidt rundt på siden og under din brugerprofil, så finder du nok det, du søger. Og ellers hjælper vi gerne! Kom forbi biblioteket eller ring, så guider vi dig.

Her er, hvad den nye hjemmeside betyder for dig:
 

Log ind

Du logger ind på din brugerprofil samme sted som på den gamle hjemmeside: I øverste højre hjørne ved at klikke på ikonet, der forestiller en person.
 

Dit overblik

Når du er logget ind, kommer du til ”Dit overblik”. Her ser du en oversigt med det, der er relevant for dig. Du finder hele menuen under din brugerprofil ved at klikke på person-ikonet øverst på siden.


Se alle lån – både fysiske og digitale

Se alle dine lån, når du klikker på ”Lån”. Her vises ”Overskredne lån”, ”Lån” og som noget nyt også dine ”Digitale lån”.


Reserveringer – både fysiske og digitale

Under  ”Reserveringer” får du nu et samlet overblik over dine reserveringer. Siden er opdelt i: ”Klar til afhentning”, ”Fysiske reserveringer” og ”Digitale reserveringer”.

Interesseperiode

Måske har du reserveret en bog eller andet, du kun er interesseret i at modtage inden en vis dato. Du  kan ændre interesseperiode på den enkelte reservering. Du modtager ikke en reservering hurtigere ved at ændre interesseperioden, men hvis perioden udløber, forsvinder din reservering.

Reserveringer på pause

Hvis du for eksempel skal ud at rejse og ikke vil risikere, at den længe ventede bog kommer hjem, mens du er væk, kan du sætte dine fysiske reserveringer på pause. Så beholder du din plads i køen, og din reservering aktiveres igen, når din pause udløber. 
Du sætter du dine reserveringer på pause øverst under ”Dine reserveringer”. Bemærk. Bøger du har bestilt fra andre biblioteker, kan ikke sættes på pause.


Huskeliste

Det er lettere at finde din huskeliste med materialer, du har ”sat hjerte ved”. På forsiden af hjemmesiden kan du gå til din huskeliste ved at klikke på hjerte-ikonet i øverste højre hjørne – når du er logget ind. Du kan fx sætte et materiale på din huskeliste ved at klikke på hjertet ved materialet. Huskelisten samles og opdateres på tværs af forskellige biblioteker, hvis du er låner i flere kommuner – og i appen Biblioteket. På den måde har du altid din fulde huskeliste ved hånden. 

Vi håber, du bliver glad for den nye hjemmeside! Og vi håber, at du vil bære over med, at vi fortsat arbejder med den. 

Kontakt

Har du kommentar, spørgsmål - om hjemmesiden og dens funktionalitet - eller vil du indberette en fejl på siden, er du velkommen til at skrive til web@furesoe.dk. Alle andre henvendelser skal fortsat rettes til farumbibliotek@furesoe.dk