Lektørudtalelse

Forfatter: Heidi Mørch

Kort om bogen

Superinspirerende grøn kogebog til alle der gerne vil spise lidt mindre kød end de gør i dag - og stadig have smagsoplevelsen i centrum. For såvel erfarne som uerfarne kokke udi det grønne køkken

Beskrivelse

Konceptet her er hele måltider der både skal mætte og tilfredsstille sanserne. Der er opskrifter i kategorierne: pizza, burger og den slags, supper, salater, ovnbagt og grillet grønt, wanna be's: bøffer, frikadeller, postejen, gryderetter og biks, ris, pasta og kerner, tærter, omeletter og andre retter med æg, grød, fire grønne menuer samt småretter og tilbehør. Ingen nærings- og kalorietabeller men emneinddelt indholdsfortegnelse samt alfabetisk register. Hver ret er illustreret med et farvefoto

Vurdering

Vi har her at gøre med en dejlig udogmatisk, lettilgængelig og velillustreret kogebog der gerne vil ruske lidt op i vores madvaner men på en blid og guidende måde så alle kan være med. Alle ingredienser kan endvidere fås i almindelige dagligvarebutikker

Andre bøger om samme emne

Der er kommet rigtigt mange bøger med fokus på såvel raw food, vegansk og varianter af vegetarmad på det sidste. Denne er mest i stil med Flexitarens kogebog og Kødfri mandag. Udstyrsmæssigt er den på linje med de andre temaudgivelser fra Karolines Køkken

Materialevurdering oprindeligt udarbejdet til udgave fra 2018