elefantens cykel film

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 10:30
Pris
Gratis
Target
For børn
Film for børn

Film for børn

21.11.23
Værløse Bibliotek viser 4 små film for de 3-6 årige

Dagens film er:

En, to, træ
Dette er historien om et træ, et træ som alle andre træer. En dag hopper træet i et par støvler og tager på en gåtur, hvor det inviterer alle det møder til at følge med. Det kedelige hverdagsliv går i opløsning omkring dem, mens de hopper og danser afsted.

Elefantens cykel
Elefanten bor blandt menneskene i byen, hvor han arbejder som gadefejer. En dag ser han en kæmpe annonce for en fin cykel. Cyklen er lige præcis hans størrelse og elefantens liv ændres fuldstændig: nu handler det om at få cyklen - koste hvad det vil!

Kvæk
Realfilm og animation bliver blandet i den lille, ordløse fortælling om at føle sig anderledes. En haletudse svømmer glad rundt i en sø med mange andre haletudser. Men en dag får alle de andre ben og går på land. Nu er den lille haletudse, som ikke fået ben, alene i søen. Den møder skræmmende krebsdyr på bunden, men bliver gode venner med en snegl. Tiden går, og pludselig sker der overraskende forandringer med haletudsen.

Rita & krokodille - halloween
Rita og Krokodille forbereder Halloween. Rita klæder sig ud som heks og Krokodille skal være en kat. En RIGTIG kat, som spinder og siger mjav. Krokodille er en dårlig kat, og så får de ingen slik. Men Rita er en RIGTIG heks og hun har en løsning. Hun fortryller ham.

Tilmelding på vbb@furesoe.dk