Film for børn i Farum - Karla Kanin på stranden
film for børn i Farum - Karla Kanin

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Biografen, Farum Kulturhus
Target
For børn
Film for børn

Film for børn i Farum

18.10.23
Ole Seyler og Børnebiblioteket viser film i biografen i Farum Kulturhus. Vi viser 2 forestillinger: kl. 9:30 og 10:15.

I kan se hele 5 små film om kaniner og harer:

  • Honningkagen løber hjemme Lille Kanins mor bager en småkage, der har form som en kanin. Da kagen opdager, at Lille Kanin og vennerne ser sultne på den, vågner den til live og stikker af ind i skoven. Da det bliver aften, og Lille Kanin kommer i seng, fortæller Mor Kanin historien om, hvad der sker for kagekaninen inde i skoven. Filmen er baseret på en fabel af La Fontaine.
  • Haren og skildpadden Dette er fablen om haren og skildpadden, der skal løbe om kap.
  • Prik og Plet leger med dej Prik og Plet er sultne, men de har ikke noget mad. De beslutter sig for at bage boller og lave havregrynskugler. Mens de bager, bliver køkkenet meget rodet, og de får mel over det hele. Men det er der heldigvis råd for.
  • Prik og Plet står på ørerne Prik og Plet tager i cirkus. De ser klovne og jonglører og en elefant. Men de er mest imponerede af akrobaterne. Bagefter prøver Prik og Plet at lave vejrmøller, men det er svært. Til gengæld er de gode til at stå på ørerne.
  • Karla Kanin på stranden I "Karla Kanin på stranden" følger vi en kaninpige med lange ører og storprikkede bukser – og hendes møde med en mariehøne.

Varighed ca. ½ time. Velegnet fra 2 år. Tilmelding til fbb@furesoe.dk eller 72354606.