Lille grå ulv - efterår - film for børn
Lille grå ulv - efterår - film for børn i Farum

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
biografen i Farum Kulturhus
Target
For børn
Film for børn

Film for børn i Farum

12.10.22
Ole Seyler og Børnebiblioteket viser film for børn i biografen i Farum Kulturhus. Forestillingen vises 2 gange - kl. 9:30 og 10:15.

Dagens filmtema er "efterår" og det viser vi 5 film om: 

  • Den sidste efterårsdag En kort, ordløs fortælling om efteråret, hjælpes ad og konkurrere mod hinanden. Det er den sidste efterårsdag, og inden vinteren for alvor tager fat, skal dyrene i skoven dyste mod hinanden i en cykelkonkurrence. Rundt omkring i skoven finder dyrene cykeldele, og sammen laver de cykler, der passer til dem hver især – lige fra det lille pindsvin til den store bjørn. Starten går, og dyrene cykler alt, hvad de kan for at komme i mål før frosten.
  • November En kort, ordløs fortælling om efteråret, og om hvordan dyrene i naturen forbereder sig til den kommende vinter. Træernes blade visner og falder til jorden, mens regnen tager til. Dyrene opdager, at efteråret er på vej, og forberedelserne til den kolde vinter går i gang. Polarræven skifter til sin hvide vinterpels, sneglene gemmer sig i deres huse, og pindsvinet samler nødder til sit vinterforråd.
  • Den lille grå ulv Det er efterår, og de kølige dage kommer. Fuglene trækker mod syd – mod sommer. Den lille grå ulv vil også flyve afsted med trækfuglene til varmere lande. Men ulve har ingen vinger, og hvad gør man så? Man finder et træ, sine bedste venner og den frie fantasi. Så kan selv det mest grå og kolde efterår blive til en varm ørken eller et skønt ferieparadis.
  • Lillefinger - stormfuld dag Myren synes alting er kedeligt, han synes også at vinden godt kunne tage at være lidt sjovere.
  • Rita & Krokodille – halloween Forbytning. Rita og Krokodille forbereder Halloween. Rita klæder sig ud som heks og Krokodille skal være en kat. En RIGTIG kat, som spinder og siger mjav. Krokodille er en dårlig kat, og så får de ingen slik. Men Rita er en RIGTIG heks og hun har en løsning. Hun fortryller ham.

Filmene varer i ca. ½ time og er velegnet fra ca. 2 år. Tilmelding til fbb@furesoe.dk eller 72354606.