film for børn i Farum
Den lille fugl og larven

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For børn
Film for børn

Film for børn i Farum

07.10.20
Ole Seyler og Børnebiblioteket viser 2 filmforstillinger for børn i biografen i Farum Kulturhus. Den første vises kl. 9:30 og den næste kl. 10:15

Vi viser små film med temaet: venskab

Den lille fugl og larven I et træ bor en lille fugl. Den opdager en larve, som æder bladene. Da fuglen hiver larven væk, falder de begge ned. En ræv dukker op, og fuglen og larven flygter sammen. Larven redder flere gange den lille fugl fra ræven. Undervejs forpupper larven sig og bliver til en sommerfugl. 
Uro Det kan være svært at skabe kontakt, når man er bundet op på faste roller. Men hvis man insisterer, kan det lykkes - selvom det skaber en masse uro. 
Lili får besøg Og ikke af hvem som helst, men af sin allerbedste veninde, Molly. At forventningens glæde kan være større end selve samværet er så en anden ting, to viljer af jern og et begrænset udvalg af legetøj er bare heftigt konfliktstof. Men så er der jo forventningens glæde indtil næste gang.
Mortens badebold Børn farer legende af sted på rulleskøjter, cykler og skateboards. Men ikke Morten. Han er for lille og har kun en ganske almindelig badebold. Almindelig? Badebolden har sandelig både liv og drillelyst, og den fører Morten rundt i havens lille, store verden. Til oplevelser og sjov. Morten har fået en god ven. 
Snap Livet under vandet er en konstant kamp for lille Snap, indtil den dag, hvor han får en lidt anderledes ven og sammen finder de en usædvanlig løsning på Snaps problemer. 

Varighed i alt 30 minutter. Filmene er egnet fra 2 år.  Det er gratis at se filmene, men tilmelding skal ske til fbb@furesoe eller pr. telefon 72354606.

Materialer