Min lille hund mester
Film for børn Min lille hund mester

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
biografen Farum Kulturhus
Target
For børn
Film for børn

Film for børn i Farum

20.10.21
Ole Seyler og Børnebiblioteket viser 2 filmforstillinger for børn i biografen i Farum Kulturhus. Den første vises kl. 9:30 og den næste kl. 10:15

Vi viser 5 film der handler om at give omsorg og være hjælpsom eller hvad der sker hvis man ikke er hjælpsom.

Robotten og hvalen En varm, ordløs fortælling om den hjælpsomme robot, Lobo, der elsker planter og sin lille robothund, Banjo. På en gåtur til stranden opdager Lobo en strandet hval, der straks må hjælpes tilbage i vandet. Men det er en meget farlig opgave, når man – som robot – er fuld af elektronik og derfor slet ikke tåler vand. Men så er det heldigt, at det ikke kun er robotter, men også dyr, der er hjælpsomme.
Hvem bløder Dyrene saver og banker og bygger. Men de kommer til skade på skift. Der skal plaster til, når man bløder, og man skal trøstes. Lille Kanin vil også trøstes og pustes på, selvom han ikke er kommet til skade. Hvad mon de bygger? 
Min lille hund mester – dagens helt Det er koldt og blæsende. Thomas og Mester går tur, men pludselig ser de en lille hund ude i en sø. Hunden piver og er ved at drukne. Thomas hopper i det iskolde vand og redder den lille hund. Thomas vil hjem i varmen med hunden. Mester føler sig overset og vil bare hænge lidt ud ved søen, men kort efter Thomas er løbet hjem med den lille hund, er der en hvalp ude i søen, som osse er ved at drukne. Selvom Mester bestemt ikke holder af det kolde vand, kaster han sig alligevel ud i at redde hvalpen. Da Mester og hvalpen kommer hjem til Thomas, viser det sig at den lille hund og hvalpen er mor og barn. Thomas' ven, Høkeren, adopterer de to hunde på stedet, og Mester glædes over, at han nu har prøvet at være en helt.
Lillefinger huske-glemmeleg Lillefinger og Myren hjælper Lillefingers bedstefar med at huske.
Tre tosser Tre venner toner frem i horisontens brændende dis - de er på vej. En grøn skov og en skøn strand ligger foran dem, men to af gutterne gribes af grådighed og efterlader ingen plads til den tredje, som må gå sin vej. De to tilbageblevne begynder straks at konkurrere om, hvem der kan bygge det højeste hus på stranden, og til sidst er alle ressourcer omkring dem ødelagt og inddraget til formålet. Nu sidder de 2 tosser og glor ondt på hinanden og på deres lige høje huse, da de får øje på den tredje. Han har slået sig ned midt i naturen højt oppe på et bjerg og har stiftet en varm og kærlig familie.

Varighed i alt 30 minutter. Filmene er egnet fra 3 år.  Det er gratis at se filmene, men tilmelding skal ske til fbb@furesoe eller pr. telefon 72354606.

Materialer